Vergeten dochter: Nederlands stel laat kind achter bij pauze in Frankrijk!

vakjpg

Onderweg naar Frankrijk voor een ontspannen vakantie, maakte een Nederlands gezin een verrassende fout.

Tijdens de lange autorit, met hun 13-jarige dochter op de achterbank, maakte het gezin diverse tussenstops om te tanken, te eten en naar het toilet te gaan.

Ze hadden besloten om ’s nachts te vertrekken, zodat ze ’s middags op hun bestemming zouden aankomen, tijd om van de dag te genieten en goed uitgerust te zijn voor het begin van de vakantie.

Tijdens een van deze stops, rond 05:00 uur ’s ochtends, pauzeerde het gezin op een parkeerplaats langs de snelweg bij Sainte-Thorette.

De 13-jarige dochter ging even naar het toilet terwijl haar ouders en eventuele andere familieleden in de auto bleven wachten.

Wat er toen gebeurde, leek op een scenario uit een nachtmerrie: het gezin vertrok zonder haar, zonder te beseffen dat hun dochter nog op de parkeerplaats was achtergebleven.


In een autorit die hen leidde over 200 kilometer, duurde het twee uur voordat de ouders beseften dat hun dochter niet langer op de achterbank zat.


Op dat moment waren ze dicht bij Clermont-Ferrand. De Franse politie had het meisje inmiddels onder haar hoede genomen, toen ze ontdekte dat haar ouders verder waren gereden zonder haar.


Nadat de ouders de situatie hadden ingezien, keerden ze onmiddellijk om en reden de volle 200 kilometer terug om hun dochter te herenigen.


Pas vele uren later konden ze hun dochter eindelijk omhelzen, dankbaar dat dit spannende incident succesvol was afgerond.


Een Nederlands gezin was onderweg naar Frankrijk voor een welverdiende vakantie, maar hun reis kreeg een onverwachte wending. Tijdens de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven