Joost Klein laat weer iets van zich horen: ‘Iets klopte niet helemaal’

WhatsApp Image 2024 08 15 at 104225jpg

De zanger en artiest Joost Klein is opgelucht nu het onderzoek tegen hem in Zweden is stopgezet. In zijn Instagram Stories deelt hij de boodschap: “I’m free”.

Zijn opmerking lijkt een knipoog naar zijn fans, die de afgelopen maanden vaak de hashtag #freejoostklein op sociale media gebruikten.

Er is geen bewijs gevonden voor het vermeende incident waarbij Klein een dreigende beweging zou hebben gemaakt naar een cameravrouw tijdens het Eurovisie Songfestival, zoals maandag bekend werd gemaakt.

Ondanks dat de EBU, de organisator, vasthoudt aan de diskwalificatie van Klein, spreekt de artiest over een moeilijke periode.

“De afgelopen maanden waren verschrikkelijk zwaar,” liet hij weten. “Hoewel ik liefde voelde overal ter wereld, voelde toch iets niet helemaal goed”, meldde hij maandag.


“Er was lange tijd onzekerheid, maar de waarheid was bekend. Er is nooit een zaak geweest en zal er nooit een zaak zijn geweest.”


Klein is momenteel in Zwitserland voor een optreden op het muziekfestival Open Air Gampel.


Joost Klein voelt zich nu opgelucht nu het onderzoek in Zweden tegen hem is gestopt. “I’m free”, deelt de zanger…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven