Malgosia van BenB Vol Liefde bekritiseert Albert: ‘Dat was voor mij een reden om eerder te gaan’

WhatsApp Image 2024 08 19 at 105608jpg

In het zeer populaire programma B&B Vol Liefde leek het aanvankelijk een sprookje tussen Malgosia en Albert.

Albert beschreef haar als “een zonnetje,” en de twee deelden zelfs een intieme nacht samen. Desondanks bekritiseert Malgosia nu Albert nadat ze het programma heeft verlaten.

Hoewel Malgosia aanvankelijk aan mededeelneemster Joyce enthousiast was over hun nacht samen, onthult ze in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” vertelt ze over de nachtelijke escapade. “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar al vroeg deed twijfelen aan hun band.

De persoon voegt hieraan toe dat het haar reden was om eerder te vertrekken en dat ze niet verder in detail kan treden.

Malgosia bevestigt ondanks de situatie dat ze van plan is om de reünie bij te wonen. Ze zegt: “Ik zal er zeker zijn.”

Ze voegt toe: “Ik heb alle vrijheid en als ik geen zin had, dan was het een ander verhaal. Maar dat is niet het geval. Ik ga naar de reünie!”

Er zijn de afgelopen weken enkele geruchten de ronde gegaan over Malgosia. Een bron beweerde in weekblad Story dat ze tien maanden heeft doorgebracht in de gevangenis vanwege betrokkenheid bij drugshandel.


“Volgens de bron maakte ze deel uit van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” meldde de bron. Hierop reageerde Malgosia met:


“Ondanks dat het jaren geleden is, blijft het aan mij kleven. Daarom voelt het alsof ik levenslang heb. Ik kan er niet aan ontsnappen.”


Een ander verhaal dat Story naar buiten bracht, betrof een beweerde grote schuld die Malgosia zou hebben. In haar gesprek met weekblad Party heeft ze deze claims krachtig weerlegd.


“Het stoort me dat er plotseling wordt beweerd dat ik aanzienlijke schulden heb. Dat is absoluut niet waar,” verklaarde Malgosia.


Aanvankelijk leek het alsof er een sprookje was tussen Malgosia en Albert in het populaire programma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven