Malgosia vertelt opvallend verhaal over avond met Albert!

mg6jpg

In eerste instantie leek het een sprookje tussen Malgosia en Albert in het zeer populaire programma B&B Vol Liefde.

“Albert beschreef haar als ‘een zonnetje,’ en de twee deelden zelfs een intieme nacht samen. Nu Malgosia het programma heeft verlaten, richt ze echter scherpe kritiek op Albert.”

Terwijl Malgosia voorheen enthousiast was om aan mededeelneemster Joyce te vertellen over hun nacht samen, onthult ze nu in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” vertelt ze over de nachtelijke escapade. “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Volgens Malgosia had Albert stemmingswisselingen, wat haar al vroeg deed twijfelen aan hun band.

Ze voegde eraan toe dat het voor haar reden genoeg was om eerder te willen vertrekken. Meer details worden niet prijsgegeven, merkt ze op.

Ondanks de spanningen bevestigde Malgosia haar intentie om aan de reünie deel te nemen. “Ik zal daar zeker aanwezig zijn,” verklaarde ze.

“Ik ben vrij om te beslissen en als ik er geen zin in zou hebben, dan zou het een ander verhaal zijn. Maar dat is niet het geval. Ik ga naar de reünie!”

De afgelopen weken zijn er intense geruchten over Malgosia de ronde gegaan. Een bron heeft aan weekblad Story onthuld dat ze tien maanden gevangen heeft gezeten wegens vermeende betrokkenheid bij drugshandel.


Na beweringen dat Malgosia betrokken was bij een criminele organisatie, reageerde ze op de beschuldigingen met:


Vervolgens sprak Malgosia over haar verleden dat haar altijd zal blijven achtervolgen, ondanks dat het jaren geleden plaatsvond:


Story bracht eveneens een verhaal naar buiten over een aanzienlijke schuld die aan Malgosia werd toegeschreven, maar in een gesprek met weekblad Party ontkende ze deze claims resoluut.


Malgosia reageerde op de beweringen over haar schuld met de volgende woorden:


Er werd gesuggereerd dat Malgosia betrokken was bij duistere praktijken, maar zij benadrukte dat deze aantijgingen volledig uit de lucht gegrepen zijn in haar gesprek met weekblad Party.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven