Vriend plaatst onaardige foto van Tamara Elbaz online: ‘Lijkt mager en uit proportie’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111148 1jpg

Farja Farvardin, met 162.000 volgers op Instagram, plaatste onlangs een foto van Tamara Elbaz, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, met een opvallende opmerking: “Een skelet met twee ballonnen.”


Farja deelde deze foto in een screenshot van een WhatsApp-gesprek waar ook Tamara Elbaz aanwezig was. Hij beschreef haar als ‘een skelet met twee ballonnen’, met betrekking tot haar uiterlijk.


Tamara leek echter niet van streek door de opmerking en antwoordde: “Voor 42 en een kind gekregen vind ik het niet slecht.”


Farja gaf aan geschrokken te zijn door de foto, vooral vanwege Tamara’s opvallende borstomvang. “Ik was gewoon even geschrokken van die enorme borsten,” reageerde hij.


Tamara liet dit niet onbeantwoord en besloot natuurlijk terug te slaan met de woorden: “Ja, dat had ik altijd met jouw buik.”

Een recente onthulling in de realityserie The Real Housewives of Amsterdam toonde aan dat Tamara Elbaz de afgelopen tien jaar niet in Nederland verbleef, maar in België en Spanje.

Maar sinds enkele maanden is ze terug in Nederland. Op Instagram deelde Tamara haar vreugde: “HELLO AMSTERDAM! Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer teruggekeerd in mijn oude stadje.”

Opvallend genoeg vond Tamara al snel een passende woning in de hoofdstad. Ze zei: “Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik überhaupt hier nog een geschikte woning heb kunnen vinden.”

Daarnaast deelde ze haar verbazing over de snelheid waarmee ze een geschikte woning kon vinden in de hoofdstad.

Farja Farvardin, die op Instagram 162.000 volgers heeft, heeft onlangs een minder flatteuze foto van Tamara Elbaz, bekend uit The…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven