Ralf Schumacher’s ex voelt zich bedrogen na onthulling: ‘Ik heb mijn beste jaren verloren’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 112913jpeg

De band tussen Ralf Schumacher (49), voormalig Formule 1-coureur, en zijn ex-vrouw Cora is momenteel gespannen.

Na de onthulling over de broer van Michael Schumacher die recentelijk uit de kast kwam, heeft Cora hem beschuldigd van oneerlijkheid.

Ralf Schumacher plaatste onlangs een foto op Instagram met zijn Franse manager Étienne Bousquet-Cassagne, waarin hij zijn geluk uitte over hun relatie.

“Het mooiste in het leven is wanneer je de juiste partner bij je hebt, met wie je alles kunt delen. Wij zijn zeer gelukkig en danken jullie,” schreef hij onder de foto, waarmee hij zijn coming-out bevestigde.

In een interview met Der Spiegel uitte Cora haar teleurstelling over de manier waarop ze op de hoogte werd gebracht van het nieuws.

“Ik zou willen dat hij mij betrokken had bij zijn keuze. Dat was een teken van respect geweest,’ vertelde ze teleurgesteld.

“Uit de kast komen heeft altijd impact op degenen rondom je – en dat geldt ook voor je ex-vrouw, met wie je een kind hebt.”

”Toen ik het vernam, voelde het als een mes door mijn hart. Het is zijn goed recht om dit te delen met de wereld, maar heeft hij ooit aan de consequenties voor mij gedacht?”

In het verleden waren er geruchten over een hechte band tussen Schumacher en zijn manager, maar Ralf heeft deze toen ontkend.

“Toen ik hem vroeg naar de roddels, ontkende hij ze. Ik vertrouwde hem volledig. Hij beweerde dat het mijn verbeelding was en dat ik misschien professionele hulp nodig had.”

Cora voelt zich nu bedrogen na de recente onthullingen. “Ik heb het gevoel dat ik kostbare tijd verspild heb. Er zijn veel vragen in mijn gedachten. Was hij wel eerlijk tegen mij? Hield hij echt van me?”

De openbaringen hebben een diepgaande impact op hun relatie, waardoor Cora moeite heeft met de nieuwe situatie en de vragen die daarbij komen kijken.

De relatie tussen voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher (49) en zijn ex-vrouw Cora is momenteel allesbehalve goed. Nadat de broer…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven