Malgosia vertelt zonder bang te zijn haar geheimen.

mgljpg

Oorspronkelijk leek het alsof er een sprookje gaande was tussen Malgosia en Albert in het bekende programma B&B Vol Liefde.

Albert had haar omschreven als “een zonnetje” en ze hadden zelfs een intieme nacht samen. Echter, nu ze weg is uit het programma, uit Malgosia scherpe kritiek op Albert.

Terwijl Malgosia eerder enthousiast was om aan deelneemster Joyce over hun nacht samen te vertellen, onthult ze in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” vertelt ze over de nachtelijke gebeurtenis. “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Verder beweert Malgosia dat Albert mood swings had, wat haar al snel deed twijfelen aan hun connectie.

Ze voegt eraan toe: “Het was voor mij reden genoeg om eerder te willen vertrekken. Helaas kan en mag ik daar niet meer over vertellen.”

Ondanks de spanningen bevestigt Malgosia haar intentie om naar de reünie te gaan en zegt: “Natuurlijk ga ik daar naartoe.”

“Ik ben een vrij mens en als ik er geen zin in zou hebben, was het een ander verhaal. Maar daar is geen sprake van. Ik ga naar de reünie!”

Recent zijn ernstige geruchten over Malgosia ontstaan. Volgens een bron heeft ze tien maanden in de gevangenis doorgebracht vanwege mogelijke betrokkenheid bij drugshandel.

Melden dat Malgosia ooit deel uitmaakte van een criminele organisatie die cocaïne importeerde, werd door een bron beweerd. Malgosia reageerde hierop met:

Over een vermeende grote schuld die Malgosia zou hebben, bracht Story een verhaal naar buiten. In haar interview met weekblad Party weerlegt ze krachtig deze beweringen.

“Ik ben verontrust door de plotselinge beweringen van een aanzienlijke schuld. Dat zijn regelrechte onwaarheden,” verklaarde Malgosia.

In het programma B&B Vol Liefde, leek het in eerste instantie een sprookje tussen Malgosia en Albert. Albert omschreef haar als…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven