Mart Hoogkamer krijgt veel gemene berichten: ‘Je bent niet eerlijk en liegt’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

Het lijkt erop dat fans van Mart Hoogkamer hun geduld beginnen te verliezen met de volkszanger. In een openhartige reactie deelt Mart dat hij de laatste tijd veel negatieve berichten heeft ontvangen, vooral van vakantiegangers in Spanje.

“Ik krijg zoveel nare berichten van mensen,” begint hij zijn verhaal. De kritiek die hij ontvangt, richt zich op zijn nummer, waarin hij zingt dat de zon altijd schijnt in Spanje, terwijl het er momenteel met bakken uit de lucht komt.

“Je bent een oplichter en een leugenaar,” wordt er gezegd volgens Mart. Hij begrijpt de frustratie, maar benadrukt dat de boodschap van zijn lied niet letterlijk moet worden opgevat.

“Het gaat er helemaal niet om waar de zon schijnt,” legt hij uit. “Je moest juist genieten van de mooie momenten. Dat kan in Spanje, in Griekenland zijn of gewoon in Nederland.”

Mart sluit zijn woorden af met een hint naar zijn nieuwe einde.

De release van nummer Ik Spaar Geen Centen staat gepland voor volgende week. De focus in dit nummer ligt op het verzamelen van herinneringen in plaats van geld.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

Mart staat voor nieuwe uitdagingen in zijn leven, terwijl hij en zijn vriendin Jennifer van Ooijen zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Ondanks de vreugde zijn er obstakels tijdens de zwangerschap van Jennifer, die onlangs openlijk sprak over de zware beginfase.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Ze deelde in een interview met Shownieuws: “Ik heb me echt heel slecht gevoeld, maar gelukkig voel ik me nu weer veel beter en voel ik me weer een beetje meer mezelf.”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Mart toont zijn volledige steun aan Jennifer, die moeite heeft met de situatie, als een toegewijde aanstaande vader.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

“Mart maakt zich altijd zorgen om mij. Op vakantie, toen het erg warm was, adviseerde hij me: ‘Ga jij even het water in?”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

“Toen ik vroeg waarom, antwoordde hij: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Hij is duidelijk heel beschermend.”


1. Hij heeft aangegeven dat hij veel negatieve reacties heeft ontvangen.
2. De zanger heeft verklaard dat hij begrijpt waar de frustratie vandaan komt.
3. Verschillende van zijn volgers beschuldigen hem van leugens!
4. Er wordt beweerd dat hij een bedrieger en leugenaar is.
5. De zanger heeft aangegeven dat hij veel negatieve berichten heeft ontvangen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven