Els vertelt over het afscheid van haar ouders: ‘Ik hou van jullie’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 184013 1jpg

Els, die bekendheid verwierf door haar deelname aan B&B Vol Liefde, deelde op Instagram een persoonlijk en ontroerend verhaal over het uitstrooien van de as van haar overleden ouders.

Samen met haar twee broers en zussen ging ze naar Frankrijk, een speciale plek voor haar familie.

In een uitgebreid bericht beschreef Els hoe zij en haar familie de as van hun ouders verstrooiden op een bijzondere plek in de Jura.

Jura is een regio waar haar ouders vaak verbleven sinds haar zus en zwager daar twintig jaar geleden een huis hadden gekocht. Haar ouders voelden zich daar echt thuis.

De reis naar Frankrijk was emotioneel geladen. “Ik rij met mijn oudste broer mee, mama en papa op de achterbank…de urnen dan, op weg voor een week.

Ze schrijft dat ze samen met haar broers, zus, zwager en schoonzus was.

Els benoemt dat ze dezelfde humor delen, wat resulteerde in veel lachen en huilen tijdens het uitstrooien van hun ouders.

Ze kon dit keer helaas niet bij de recente familiereünie in Frankrijk zijn.

Toch benadrukt ze de sterke band met haar familie en de liefde die ze voor elkaar voelen: “Zo bijzonder om op onze leeftijd zo’n week samen te hebben… geen onvertogen woord. De liefde voor elkaar is groots. Ik hou van jullie!”

Ondanks het officiële verbod in Frankrijk om as in de natuur te verstrooien, lijkt deze persoonlijke en symbolische handeling voor Els en haar familie van groot belang te zijn geweest om afscheid te nemen en hun ouders te eren.


“1. Een afscheid met een bijzondere lading.
2. Els vertelt over het definitieve afscheid van haar geliefde ouders.
3. Een mooi, ontroerend en bijzonder afscheid van haar ouders.
4. Een persoonlijk en ontroerend verhaal over het afscheid..
5. Er is die week heel wat gelachen en gehuild laat Els weten…”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven