Moeder en dochter: BenB Vol Liefde’s Malgosia laat foto van haar mooie dochter zien!

mg6jpg

In het programma B&B Vol Liefde wordt door Malgosia vol trots gesproken over haar dochter Nathalie, hoewel ze nog niet te zien is geweest voor de kijkers.

Op Instagram heeft Malgosia nu een foto van haar dochter gedeeld, waaruit duidelijk blijkt dat moeder en dochter sprekend op elkaar lijken.

    In haar Instagram Stories heeft Malgosia twee foto’s geplaatst: aan de linkerzijde een oude foto van zichzelf en aan de rechterzijde een recente foto van Nathalie.

    De sterke gelijkenis tussen hen valt direct op. Nathalie, die 24 jaar oud is, deelt niet alleen het uiterlijk met haar moeder, maar ook haar passie voor muziek.

    Onder de naam Nathalie Blue heeft ze al verschillende nummers uitgebracht en samengewerkt met artiesten als Frenna en Broederliefde.

    Nathalie heeft een stabiele relatie met Gilliam, de zoon van acteur Victor Löw. Malgosia is zeer positief over de relatie van haar dochter.

    “Voor Nathalie is Gilliam haar grote liefde, al vele jaren zijn ze samen,” deelde ze eerder met Story. Bovendien onderhoudt Nathalie een sterke band met haar schoonvader.

    “Onlangs vergezelde Nathalie hem en Gilliam naar een première. Ik bewonder Victor ook, een bijzonder aardige man.”

    Zelf sprak Victor Löw positief over Malgosia. “Malgosia is heel aardig, ik waardeer het enorm dat ze deelneemt aan B&B Vol Liefde,” vertelde hij destijds aan Story. “Ik mag haar erg graag.”

    1. De overeenkomst tussen moeder en dochter valt op.
    2. Moeder en dochter lijken als twee druppels water op elkaar!
    3. Malgosia deelt haar grote trots op social media!
    4. Moeder en dochter vertonen een sterke gelijkenis.
    5. De gelijkenis tussen Malgosia en haar dochter is zeer opvallend!

    auteur avatar
    Mischa P.
    Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
    Scroll naar boven