Lee Towers gooit handdoek in de ring: ‘Aan al het moois komt een einde’

leeejpg

Lee Towers zal komend weekend zijn legendarische hit “You Never Walk Alone” voor de laatste keer ten gehore brengen.

Op 14 april zal Lee Towers zijn bekendste nummer voor de laatste keer zingen aan de startlijn van de marathon in Rotterdam, volgens de organisatie van de NN Marathon Rotterdam.

Na zijn optredens heeft Towers in het verleden “You Never Walk Alone” zo’n dertig keer gezongen voor de marathonlopers, meldt de organisatie.

In een persverklaring uit Towers zijn waardering voor de kans om de deelnemers van de marathon toe te zingen, maar erkent dat “aan al het moois een keer een einde komt.”

Hij voegt daaraan toe: “Ik ben ontzettend trots dat ik zo vaak heb mogen optreden tijdens de marathon en ik vind het fijn om op deze positieve manier af te sluiten.”

De directeur van NN Marathon Rotterdam, Wibert Lek, benadrukt dat “You Never Walk Alone” voor altijd verbonden zal zijn aan de marathon.

Hij bedankt Lee Towers voor zijn jarenlange inzet en kijkt uit naar het laatste optreden bij de start van de marathon.

Lee Towers zal op zondag 14 april, net voor 10.00 uur, voor de laatste keer het nummer ten gehore brengen aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven