Paul de Leeuw sneert hard naar Meilandjes: ‘Dat vind ik verschrikkelijk’

le3jpg

Recentelijk kwamen de Meilandjes onder vuur te liggen vanwege hun programma Chateau Meiland VIPS.

Paul de Leeuw, zanger en presentator, is duidelijk niet onder de indruk. “Verschrikkelijk!”

Elke week worden de Meilandjes gevolgd in Chateau Meiland VIPS, waarin bekende Nederlanders te gast zijn in hun pension Code Rosé.

Hoewel het idee van het programma is dat de familie Meiland interviews afneemt met andere BN’ers, lijkt daar tot op heden weinig van te komen.

Er worden oppervlakkige gesprekken gevoerd en volgens critici ontbreekt diepgang.

Paul de Leeuw sluit zich volledig aan bij deze kritiek en haalt uit naar het overaanbod van dergelijke programma’s.

In een aflevering van de Lightless Lounge podcast sneert hij: “Ik zie het terug bij Beau. Beau aan een meertje, Beau op een berg. En de Meilandjes, dat vind ik verschríkkelijk,”.

“Niet journalistiek. Het zijn gewoon drie mensen aan een tafel, van ‘Hoe gaat het nou? Drink je geen wijn? Oh, je moeder is 0verleden, hè? Hoe was dat nou?’ Dan denk ik: jongens, kom op!”

In een recente aflevering van het programma waren Berget Lewis en Gordon te gast. Tijdens het gesprek kwam Gordon’s ex-geliefde Patrick ter sprake en deed Gordon een opmerkelijke onthulling.

“Dat is eigenlijk de liefde van mijn leven,”, vertelde Gordon. Ze wonen zelfs samen, hoewel er geen romantische relatie meer is.

Gordon legt uit: “Wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit,”, iets wat Martien Meiland herkent in zijn relatie met Erica.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven