Andre Hazes beledigt zijn moeder op het podium: Dit is niet netjes!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Er is commotie ontstaan rondom de recente uitspraken van André Hazes tijdens zijn optreden op Breda Live, waarbij hij het publiek vroeg om ‘gekke woorden’ te roepen, met pijnlijke gevolgen.

Na een bezoeker het woord ‘hoer’ riep, vroeg de zanger: “Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Dit incident leidde tot ongemakkelijke momenten, waarbij Hazes later probeerde de situatie te sussen door het af te doen als een grap. Hij verklaarde: “Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controverse nam een andere wending toen Hazes en het publiek herhaaldelijk het woord ‘hoer’ riepen. Deze actie stuitte op veel verontwaardiging en kritiek.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW onthulde André Hazes dat ondanks het herstel van zijn relatie met zijn zus Roxeanne, de band met zijn moeder nog steeds niet is hersteld.


André benadrukte het gebrek aan contact door te zeggen: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” zei André.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Verder zei hij: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Eerder dit jaar sprak André zijn moeder aan in een juridisch geschil over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” verklaarde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André herkent dat zijn moeder aanzienlijk verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

In Nederland speelt op dit moment een juridisch conflict tussen de moeder van de zanger en zijn zus Roxeanne, met betrekking tot een erfeniskwestie. De zanger gaf hier kort commentaar op door te zeggen: “In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Vorig jaar september is bekend geworden dat Roxeanne een bodemprocedure is gestart tegen haar moeder vanwege vermeende onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader, André Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Ondanks dat Rachel in het testament niet als erfgenaam is genoemd, mag zij zich voorlopig wel zo noemen omdat Roxeanne te laat een kort geding had aangespannen. De zaak moet nu worden behandeld in een bodemprocedure, zoals door de rechtbank is bepaald.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Er is een kant die zeker niet kan worden geprezen.
2. Vervolgens probeerde hij de situatie te herstellen.
3. De grens wordt hier echt overschreden!
4. Voor zijn moeder Rachel moet dit heel pijnlijk zijn.
5. Dit soort opmerkingen zijn simpelweg belachelijk!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven