Bartina vertelt over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw gebleven’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Tegenwoordig is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort begint.


In de tussentijd heeft Bartina, de vrouw van Ronald waarmee hij al lange tijd samen is, onlangs een openhartig gesprek gevoerd.


Tijdens dit gesprek onthulde Bartina dat haar borstkanker terug is en nu als chronisch wordt beschouwd, aldus haar artsen.


”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, vertelde Bartina aan VROUW Magazine.


Ze leven samen in Spanje en Bartina deelt meer over hun relatie. Hoewel hun relatie momenteel goed is, was dat niet altijd het geval.


”Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”


Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets dat niet van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.


”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.


Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. ”Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”


”Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons”, concludeert Bartina de openbaring over het verleden.


1. Of haar echtgenoot Ronald nou blij is met deze onthullingen…
2. Volgers Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Waarom zou je deze informatie delen met de buitenwereld?
4. Waarom deze persoonlijke onthullingen delen?
5. Nou fijne echtgenoot dan die Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven