Berichten van John van het Schip aan 21-jarige openbaar gemaakt: ‘Gesprek begon normaal’

johnjpg

Er is aangekondigd dat John van ‘t Schip, voormalig interim-trainer van Ajax, een andere rol zal vervullen bij de club uit Amsterdam tijdens het komende seizoen.

Tijdens zijn vakantie lijkt voetbal niet de hoogste prioriteit te hebben voor John van ‘t Schip.

Echter, onlangs zijn screenshots naar buiten gekomen van conversaties tussen John en een 21-jarige vrouw waaruit blijkt dat enkele berichten van John als ‘vulgar’ worden beschouwd.

Juicechannel heeft deze screenshots ontvangen en de 21-jarige vrouw is van plan om te delen welke ‘ongepaste’ berichten ze van hem heeft ontvangen.

Op Instagram meldt het kanaal: “John lijkt zich bezig te houden met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”

Het valt op dat John zelfs suggereert dat de dame bij hem kan logeren, of andersom in zijn hotel in de stad.

Er wordt opgemerkt dat het leeftijdsverschil niet gepast is, maar de situatie wordt interessanter door opmerkingen over lichaamsdelen te maken.

“Ik ben een borsten man haha… mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie. Fijne dag knappe lieve.”

Op dit moment verspreiden deze screenshots zich snel op het internet. Hieronder staat wat Juicechannel precies heeft gepubliceerd.

1. Dit had ik nou absoluut niet verwacht van deze man!
2. OMG…. wat moet dit pijnlijk zijn voor zijn kinderen!
3. Het gesprek begon normaal, met nadruk op BEGON!
4. Bizar. Je oren gaan klapperen van deze screenshots!
5, Krijg direct een ander beeld van hem na deze berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven