Bevers krijgen duidelijke waarschuwingen: ‘Blijf weg van haar’

WhatsApp Image 2024 04 05 at 75811 PMjpg

Eindelijk hebben John de Bever en zijn partner Kees Stevens gereageerd op de bezorgdheid van fans over hun nauwe band met Rachel Hazes.


John en Kees blijven standvastig in hun steun voor Rachel, ondanks velen die hun zorgen hebben geuit.


Rachel Hazes heeft de laatste tijd negatieve publiciteit gekregen vanwege publieke conflicten met haar kinderen, vooral haar zoon André Hazes, en frequente juridische geschillen.


Op dit moment is er ook kritiek vanwege de verkoop van gouden ‘Hazes-twintjes’ voor twintig euro per stuk, zonder intrinsieke waarde.


Onder de fans hebben enkele bekende Nederlanders, waaronder John en Kees, deze biljetten gepromoot, wat gemengde reacties heeft opgeroepen.


Kees Stevens zei bij Shownieuws: “Mensen willen dat ook gewoon, dus waarom niet?”


“Als mensen een zwart hoedje op willen in de Ziggo Dome, laat ze dan lekker gaan.” John de Bever haalde zijn schouders op en voegde eraan toe:


“Als zij het niet had gedaan, dan had iemand anders dat gedaan. Als zij er recht op heeft… Ik vind dit heel origineel.”


Echter, fans blijven bezorgd en hebben hun ongenoegen geuit over de band van John en Kees met Rachel.


Het blad Weekend bracht dit gevoel krachtig naar voren met de kop op de voorpagina:


“Blijf

John en Kees hebben te maken gehad met flinke kritiek van fans over hun vriendschap met Rachel. Een van de boze reacties luidde:

Een andere reactie was:

Ondanks de aanbeveling van fans om afstand te nemen van Rachel, hebben John en Kees laten weten dat ze dit advies niet zullen opvolgen.

In een interview met een weekblad benadrukten ze hun standpunt: “We zijn Bevers en gaan altijd recht door zee.”

John zei: ”Ik wil het liefst dat mensen positief zijn, maar als ze ons niet leuk vinden, mogen ze dat ook op een normale manier zeggen. Rachel is lief voor ons en wij zijn lief voor haar.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven