Buurtbewoners niet tevreden over Bridget Maasland en laten politie komen

WhatsApp Image 2023 08 08 at 111200jpg

Uit haar onthullingen blijkt dat Bridget Maasland zich een beetje ‘weggepest’ voelde uit haar buurt in Amsterdam waar veel bekende Nederlanders wonen.

Bridget Maasland krijgt nare verrassing bij thuiskomst vakantie: ‘Dat is lekker thuiskomen’

Tegenwoordig verblijft ze aan de Nassaukade, maar vorig jaar woonde ze nog in de Van Breestraat, waar veel bekende gezichten en mensen met oud geld te vinden zijn.

Ongeluk zit in een klein hoekje voor Bridget Maasland: ‘Net over de kop geslagen’

Volgens Bridget draait het daar vooral om status, met veel dikke Porsches en Range Rovers die de norm lijken te bepalen. Ze geeft aan dat ze zich er niet echt thuis voelde.

Foto: Bridget Maasland deelt foto zonder kleding om te laten zien hoeveel zij is afgevallen!

Naar verluidt escaleerde de situatie nadat ze op een zondagmiddag een feest in haar tuin had georganiseerd met optredens van Karin Bloemen en Mick Harren.

De confrontatie met haar buren resulteerde in een incident waarbij de politie werd ingeschakeld, niet voor geluidsoverlast, maar vanwege de aanwezigheid van Mick Harren. Bridget vertelde haar verhaal aan Het Parool.

Op die middag stond de politie aan onze deur. Het ging niet om geluidsoverlast, maar om Mick Harren. De buren vonden hem te ordinair. Zelfs de agenten moesten erom lachen, ze wisten niet hoe ze moesten reageren.

Bridget gaf aan dat ze zich nooit echt thuis heeft gevoeld in de exclusieve buurt: “Hoewel het een prachtige buurt en een mooi huis waren, had ik er nooit het gevoel van thuis zijn.”

“Ik kon geen connectie maken met iedereen daar. Ik kon er nooit helemaal mijn plekje vinden. Het leek erop dat de oude bewoners, de aristocraten, mijn aanwezigheid niet waardeerden.”

“Toen ik daar kwam wonen, waren er ook veel ’tv-mensen’. Aan het einde, voordat ik verhuisde, begonnen kinderen uit de buurt op straat foto’s te maken, alsof ze paparazzi waren. Die verkochten ze aan de bladen.”

Bridget Maasland doet verschrikkelijke onthulling: ‘Dat ging best wel ver’

Haar vrienden woonden in die oude buurt om de hoek, maar ze voelt zich nu beter op haar plek.

Bridget Maasland doet verschrikkelijke onthulling: ‘Dat ging best wel ver’

“Winston Gerschtanowitz woonde tegenover me, Leco van Zadelhoff naast me. In de straten erachter woonden Trijntje Oosterhuis en Ruud de Wild, Jack Spijkerman natuurlijk. Ongeveer iedereen die iets deed in de tv woonde daar.”

Bridget Maasland doet verschrikkelijke onthulling: ‘Dat ging best wel ver’

De Nassaukade bevalt de blondine veel beter: “Het is aan de straat, op de onderste verdieping, maar je zit net iets hoger en er zijn geen overburen.

Bridget Maasland krijgt nare verrassing bij thuiskomst vakantie: ‘Dat is lekker thuiskomen’

1. Goed hun best deden de buren om haar weg te pesten.
2. Zelfs zo ver ging het dat ze bezoek kreeg van de politie.
3. Prachtig was het huis, maar de buurtbewoners minder.
4. Allemaal draait het volgens Bridget om status.
5. In die buurt voelde ze zich niet welkom met haar zoon.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven