Carmen Pfaff wil dat Jean Marie dit verandert: ‘Anders hou ik wat afstand’

WhatsApp Image 2023 05 23 at 114148jpg

‘Na 50 jaar huwelijk kennen Carmen en Jean-Marie Pfaff elkaar natuurlijk door en door. In Het Laatste Nieuws laat Carmen weten dat er wel iets is dat ze anders zou willen zien bij haar echtgenoot.’

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: 'enig voorbehoud is nodig'

‘Ik probeer Jean-Marie te leren om zich minder snel te ergeren’, legt Carmen uit. ‘Dan zeg ik dat hij eens aan zijn hart moet denken. Die persoon is het gewoon niet waard om je erover op te winden. Dat zeg ik hem dan.’

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen'

‘Haar liefdevolle echtgenoot Jean-Marie moet dat even laten doordringen. Dan blijf ik even uit zijn buurt’, gaat Carmen verder. ‘Of ik stuur hem de tuin in.’

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn'

‘Het koppel krijgt veel aandacht van hun kleinkinderen. ‘Ze bellen vaak gewoon om te horen hoe het met ons gaat’, vertelt Jean-Marie.’

Kelly Pfaff openhartig over grote misstap: 'Ik zag alles in rook opgaan'

‘Hun´

Moeders zijn een bron van steun en toeverlaat. “Soms komen ze bij ons logeren als ik op reis moet, zodat Carmen niet alleen is.”

Carmen heeft enkele zware jaren doorgemaakt. Zo kreeg ze de diagnose osteoporose en leed ze vorig jaar aan een hersenbloeding.

Ze moest maar liefst vijf maanden revalideren in zorgcentrum De Mick in Brasschaat. “Ik moest alles opnieuw leren”, herinnert ze zich in Het Laatste Nieuws. “Ik moest opnieuw leren praten en lopen.”

Het noodlot slaat toe bij Carmen Pfaff: ‘Het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn’

“Zodra ik snelwandelen kon, mocht ik naar huis. Het lopen blijft een uitdaging, maar het gaat steeds beter. Ik ben zelfs mee naar Duitsland gereisd met Jean-Marie aan het begin van het EK.”

Dochter deelt update over moeder Carmen Pfaff: ‘enig voorbehoud is nodig’

Carmen heeft nog meer goed nieuws te delen. “Ik kan nu ook weer autorijden voor korte afstanden. Er zijn mensen die in een veel slechtere situatie zitten dan ik.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor familie Pfaff: ‘mogen zelfs het huis nog niet binnen’

1. Dit blijft nog steeds een dingetje na 50 jaar huwelijk…
2. Het liefst ziet ze dit veranderen bij haar geliefde echtgenoot.
3. Volgens haar is het het allemaal niet waard.
4. Ze blijft uit zijn buurt of stuurt hem dan de tuin in….
5. Carmen ziet dit toch wel het liefst anders bij Jean-Marie..

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven