Jonge vrouw wint miljoenen in de loterij maar is nu weer arm: ‘Mijn grote vergissing’

milj 1jpg

Eenmaal won de Engelse tiener Callie Rogers een enorme som geld, namelijk 1,8 miljoen pond, in de loterij en leek haar toekomst veelbelovend.

Maar de realiteit bleek anders. Nu, op 37-jarige leeftijd, heeft ze moeite om rond te komen, ondanks haar eerdere grote winst.

Rogers won destijds op haar 16e een enorm bedrag van 1,8 miljoen pond, wat destijds gelijkstond aan ongeveer 2,1 miljoen euro. Dit werpt vragen op over de mogelijkheid voor minderjarigen om deel te nemen aan loterijen, iets wat vroeger blijkbaar kon ondanks de verhoogde leeftijdsgrens die nu op 18 jaar ligt.

Terwijl ze destijds maar 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde haar leven drastisch door de loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, heeft ze het onbezonnen uitgegeven, met alle gevolgen van dien.

Onder invloed van advies vanuit de loterij, dat ze negeerde vanwege haar jeugdige onervarenheid, besloot ze grote bedragen te spenderen aan haar uiterlijk, designerkleding en gulle giften aan vrienden en familie.

Haar geld verdween al snel aan luxe feesten en de aankoop van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, haar loterijfortuin tot de laatste cent opgebruikt, waardoor ze gedwongen was een uitkering aan te vragen.

Nu, een paar jaar later, probeert Rogers haar leven weer op te bouwen. Ze keerde terug naar school voor een opleiding tot verpleegkundige en werkt nu als verzorgster.

Echter, ze deelt haar spijt over het gebrek aan geld voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, wat haar grootste teleurstelling is.

1. Ze worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen.
2. Nu moet ze iedere maand rond zien te komen.
3. Dat geloof ik best dat ze daar spijt van heeft.
4. Ze heeft amper nog een cent te makken…
5. Ze was zo rijk maar nu moet iedere cent omdraaien!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven