Dries spreekt duidelijke taal en laat zich uit over de Meilandjes en de Bauers!

WhatsApp Image 2024 04 18 at 160623jpg

Dries Roelvink heeft onlangs benadrukt dat de familie Roelvink in zijn reallifesoap onderscheidend is ten opzichte van de familie Bauer.

Hoewel beide families centraal staan in hun eigen televisieshows, wijst Dries op de opmerkelijke verschillen in aanpak en persoonlijkheden tussen de twee households.

De Roelvinkjes zijn momenteel druk bezig met het filmen van een nieuw seizoen van hun serie, die later dit jaar op Videoland te zien zal zijn.

Terwijl de serie van de Bauers al succesvol is, maakt Dries zich geen zorgen over directe vergelijkingen.

In een interview met het weekblad Weekend verklaarde hij: “Onze families zijn gewoon niet met elkaar te vergelijken, net zo min als met families zoals de Meilandjes of Peter Gillis.”

”We zijn allemaal uniek in onze soort, wat ons geen concurrenten van elkaar maakt.”

Dries beschrijft de Bauers als beduidend keuriger dan zijn eigen familie. “Ze vertegenwoordigen een voorbeeldig gezin: een zorgzame vader met goed opgevoede zoons die nooit iets verkeerds doen,” aldus Dries.

Toch erkent hij het succes van de show van Frans Bauer en geeft toe dat hijzelf ook kijkt.

Hij waardeert vooral de echtheid van Bauer op het scherm. “Bij Martien Meiland lijkt het soms alsof hij pas echt losgaat als de camera’s draaien.”

”Frans blijft daarentegen altijd zichzelf, dat vind ik bewonderenswaardig en ook aangenamer om naar te kijken.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven