Vrouw houdt van boom Rudolf: ‘Het is geweldig’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft recentelijk interesse getoond in een unieke liefdesrelatie. Ze beschrijft zichzelf als een ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom die zij gelooft al vele eeuwen op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die zij Rudolf heeft genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja getrouwd, maar haar passie voor planten ontstond nadat ze verhuisde naar Vancouver Island in 2020.

Als een kenner in het vertellen van ‘er0tische verhalen’ raakte ze tijdens de lockdown gefascineerd door een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse tochten door de natuur, bijna drie jaar geleden.

“Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, deelt Sonja, “en voelde toen al sterk verbonden met de boom.”


Sonja’s band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemt, versterkte continu. Pas in de zomer van 2021 ontstonden echter ‘er0tische gevoelens’ tegenover de imposante boom.


In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein te zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Terwijl ze vroeger relaties met mannen had, ervaart ze haar liefde voor Rudolf als een geheel nieuw niveau.


“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”


”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.

Sonja benadrukt dat ecosksualiteit wordt gekenmerkt door een speciale verbinding tussen mensen en de natuur, zonder fysieke gemeenschap.

“Het observeren van de verandering van seizoenen heeft voor mij een speciale betekenis. Het wekt opwinding en geeft me een gevoel van verbinding met de natuur.”

”Het contrast van de winter naar de lente, waar alles tot bloei komt, is voor mij een opwindende ervaring en een viering van nieuw leven.”

1. Naar eigen zeggen is het niet te vergelijken met mensen…
2. Deze liefde omschrijft ze als een compleet nieuw niveau…
3. Rudolf vult haar met erotische energie…..
4. De liefde tussen haar en Rudolf is magisch…
5. Uhhhhh… oke, oke

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven