Foto roept vragen op: Thomas Berge spreekt zichzelf behoorlijk tegen!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 210912jpg

Opvallend is dat Thomas Berge, kort na zijn breuk met Elianne Zweipfenning, is gezien bij het huis van een andere vrouw.

Deze gebeurtenis voedt de roddels rondom de zanger, die eerder dit jaar samen met Elianne een dochter verwelkomde.

Kort voor de breuk hintte Elianne op mogelijke ontrouw via Instagram, om later spijt te betuigen en te ontkennen dat Thomas ontrouw was geweest.

Ondanks alle ontkenningen blijven de geruchten aanhouden. Onlangs meldde Realityfbi dat de auto van Thomas bij het huis van een andere vrouw stond geparkeerd.

Volgens een lokale bron verklaarde: “Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte.”

”Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

De bron beweert ook dat Thomas al langere tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact zou hebben gehad met deze vrouw.

Realityfbi plaatste zelfs een foto van de auto, wat meer vragen oproept over de beweringen van Thomas dat er geen andere vrouw in het spel is.

Ondanks alle ontkenningen lijkt het verhaal van Thomas nu vanuit verschillende hoeken onder druk te staan.

De recente gebeurtenissen werpen een complex licht op de situatie, waarbij de waarheid nog niet duidelijk is.

Volgens de bron bevindt Thomas zich bij zijn nieuwe vriendin: “Ik heb van een vriendin gehoord dat zij de persoon is met wie hij al geruime tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft. Ik heb zojuist deze foto genomen.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven