Glennis haalt uit naar dames van Ladies of Soul: ‘Misschien heb ik makkelijk praten’

glenn 1jpg

Recentelijk kreeg Glennis Grace pijnlijk nieuws van haar mede-zangeressen van de groep Ladies of Soul.

De voormalig populaire zangeres is uit de groep gezet en vervangen door een ander lid.

De oorspronkelijke groep bestond uit Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer, waarbij Trijntje Oosterhuis voorheen ook deel uitmaakte voordat ze in 2017 vertrok om zich op haar solocarrière te richten.

Glennis heeft nu plaats moeten maken voor Trijntje Oosterhuis, wat een harde klap voor haar is.

Zij moet nu doorgaan met haar solocarrière, die al een deuk had opgelopen nadat ze betrokken was bij een incident in een plaatselijke Jumbo.

Bart Ettekoven deelt meer inzicht in de situatie: “Onlangs ontving ik een e-mail over een presentatie van een nieuwe samenstelling van de Ladies of Soul.”

‘Er staat dus een perspresentatie gepland waarbij een nieuwe versie van de groep wordt gepresenteerd.”

”Ze zijn van plan om volgend jaar weer op te treden in de Ziggo Dome met dit viertal, maar het is onduidelijk of Glennis daar deel van zal uitmaken. De samenstelling blijft geheim.”

Betrouwbare bronnen melden dat Glennis hoogstwaarschijnlijk niet meer tot de groep zal behoren, ondanks haar eerdere uitspraken dat ze graag terug wilde keren.

Evert Santegoeds meldt dat het vertrek van Glennis vrij rommelig is verlopen:

“Er wordt beweerd dat haar is verteld zich terug te trekken.”

Glennis heeft gereageerd op het nieuws: “Het is pijnlijk wat er gebeurt. Ik wist al een tijdje dat ik er niet bij zou zijn.”

“Gisteren zag ik ook de aankondiging en normaal gesproken zou ik daarbij zitten en weten hoe spannend het is voor ons. Dus gisteren had ik ook een off day.”

“Het is pijnlijk. Ik was onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had hetzelfde nooit gedaan.”

Fans van Ladies of Soul zijn geschokt door het nieuws dat Glennis uit de groep is gezet.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven