Gordon barst in tranen uit: ‘Omdat ik het gewoon niet aankan’

WhatsApp Image 2024 04 04 at 82834 AMjpg

Met liefdesverdriet, een auto-ongeluk en een stortvloed van kritiek die op hem afkwam, is het afgelopen jaar niet mild geweest voor Gordon.

Zijn ervaringen omschrijft hij als traumatisch en hij deelt openhartig over alles wat hem is overkomen.

Hoewel Gordon recentelijk zijn terugkeer in de muziekwereld maakte, heeft hij vanwege de vele negatieve reacties besloten er alweer mee te stoppen.

Dit besluit komt boven op een reeds zwaar jaar voor Gordon, waarin zijn relatie met Gavin Rozario op de klippen liep en hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk.

In een gesprek met weekblad Weekend deelde Gordon zijn ervaringen: “Er zijn dagen waarop het nog steeds heel moeilijk is.

Van het auto-ongeluk tot tijdelijke relaties, noem maar op. In zes jaar tijd heb ik doorgemaakt wat iemand anders misschien niet eens in zijn hele leven meemaakt.”

Vooral wanneer hij alleen is, voelt hij de last van zijn situatie: “Ik zat gisteren een film te kijken met intense scènes.”

”Toen brak ik in tranen uit en heb ik het afgezet. Ik kan het gewoon niet aan. Dat is heel zwaar. Ik ben echt getraumatiseerd.”

Naast de persoonlijke tegenslagen doen er ook geruchten de ronde over financiële problemen bij Gordon.

De jaarcijfers van zijn koffietent Blushing in Amsterdam zijn onlangs gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, en volgens weekblad Party, die de cijfers heeft ingezien, onthullen ze een aanzienlijke schuld van bijna een miljoen euro.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven