Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij was niet altijd braaf’

kojpg

Tegenwoordig is Bondscoach Ronald Koeman zich intensief aan het voorbereiden op het EK 2024, dat binnen enkele dagen van start zal gaan.

In de tussentijd heeft zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al vele jaren gelukkig getrouwd is, kortgeleden een openhartig gesprek gevoerd.

Een triest bericht; Bartina heeft onthuld dat haar borstkanker recentelijk is teruggekeerd en door artsen nu als chronisch wordt beschouwd.

”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, zo deelde Bartina in haar interview met VROUW Magazine.

Het echtpaar verblijft in Spanje, waar ze een aangenaam leven leiden. Bartina heeft ook meer verteld over de relatie die ze met Ronald heeft, die op dit moment goed is, maar dat is niet altijd zo geweest.


”Er kwam een persoon op mijn pad die mijn interesse wekte. Misschien speelde ook mee dat ik op dat moment niet genoeg aandacht van Ronald kreeg, wat me deed reageren.”


Bartina koos er uiteindelijk voor om trouw te blijven aan haar man, een keuze die niet door haar echtgenoot Ronald werd gemaakt.


”Hij gedroeg zich niet altijd voorbeeldig.” Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij wellicht ooit een slippertje gehad.


Volgens Bartina hoort dit er eigenlijk wel bij. ”Hoewel we geen open relatie hebben, is de mens niet altijd volledig monogaam in het leven.”

Inmiddels is dat echter allemaal verleden tijd. “Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons,” concludeert Bartina de openbaring.

1. Ronald’s reactie op deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij niet altijd even braaf geweest!
3. Waarom zou je zulke informatie met anderen delen?
4. Waarom publiekelijk persoonlijke onthullingen doen?
5. Kortom, Ronald Koeman lijkt niet zo’n fijne echtgenoot te zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven