Vrouw (27) trouwt met ex-vader van haar vriend: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

De 27-jarige Sydney Dean uit het Amerikaanse Ohio heeft een relatie met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul en zijn al zeven jaar gelukkig getrouwd.

Sydney en Paul kenden elkaar al lang; hij kwam in haar leven toen ze 11 was en op haar zestiende begonnen ze te daten.

Op haar elfde ontmoette ze Paul toen ze een relatie had met zijn zoon, maar na het verbreken van die relatie werden zij vrienden.

Ondanks dat ze bleef langskomen, verloor ze de interesse van haar ex-vriend toen hij een nieuwe vriendin kreeg, waarna ze toenadering zocht bij Paul.

Hun band werd hechter en op haar zestiende begonnen Sydney en Paul met daten.

Volgens de wet in Ohio mogen mensen pas vanaf zestien jaar daten en in 2016 besloten Sydney en Paul elkaar eeuwige trouw te beloven.


Er wordt in een interview met LadBible door Sydney aangegeven dat er veel kritiek is op haar relatie, maar ze trekt zich er niets van aan. Ze deelt: “Ik beleef op dit moment de beste ervaring ooit met de persoon op wie ik al jaren verliefd ben.”


Zij heeft een boodschap voor degenen die oordelen over hun situatie: “Ik ben me ervan bewust dat onze ontmoeting niet traditioneel verliep,


maar zijn zoon negeerde me en hij niet. Achteraf gezien heb ik de juiste persoon binnen de familie gevonden.”


Volgens haar was het een uitdaging om steun te krijgen van zowel familie als vrienden. “In het begin stond niemand ervoor open, maar uiteindelijk kwam het goed. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een relatie hadden, was ze niet blij.”


Mijn vader stond er ook niet achter, maar hij woont in een andere staat dus zien we elkaar niet vaak. Inmiddels zijn mijn familieleden dol op Paul.”


Onder het mom van openhartigheid hoopt ze een taboe te kunnen doorbreken en zo de kritiek op relaties met groot leeftijdsverschil tegen te gaan.


”Leeftijd doet er niet toe. Ik ben heel gelukkig met mijn man en zou geen ander willen. Hij behandelt me als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses…
2. Ze realiseert nu dat ze de juiste man van de familie heeft gekozen…
3. Hun geheime relatie begon toen ze 16 was…
4. Op 11-jarige leeftijd was ze samen met zijn zoon…
5. Het gelukkige stel laat weten dat ze dolgelukkig zijn met elkaar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven