Internet raakt niet uit gepraat: Koppel met dertig jaar leeftijdsverschil krijgt een baby!

WhatsApp Image 2024 07 09 at 111434 1jpg

De aanstaande moeder is 30 jaar oud en haar echtgenoot is 60 jaar oud. Ze deelt openhartig over de negatieve reacties die ze te verduren krijgt op sociale media.

Larry en Mindy Mikla uit Florida zijn sinds 2015 samen. Ze ontmoetten elkaar nadat Mindy betrokken was bij een auto-ongeluk en Larry, die toentertijd politieagent was, haar te hulp schoot.

Ze werden verliefd en traden een jaar later in het huwelijk, ondanks hun aanzienlijke leeftijdsverschil van dertig jaar.

Het echtpaar verwacht nu hun eerste kind, maar na het delen van het blijde babynieuws in december ontvingen ze boze reacties op social media.

Er werden beledigende opmerkingen gemaakt, zoals: ”Binnen vijf tot tien jaar zal die jongen geen vader meer hebben’ en ‘Het is tragisch dat het kind zijn vader niet lang zal kennen.

Na Larry en Mindy spraken openlijk over de reacties die ze online ontvingen vanwege hun leeftijdsverschil. Er werden opmerkingen gemaakt over hun uiterlijk en relatie.

Met meer dan 265.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, deelde Mindy pas na een jaar video’s voordat ze Larry aan haar volgers voorstelde. Het oogstte onverwacht negatieve reacties.

“Tijdens het opnemen van mijn video’s, vroegen mensen met wie ik achter de camera aan het praten was,” vertelde ze aan Truly.

“Ik was al een jaar op YouTube voordat ik Larry introduceerde. Toen mensen begonnen te vragen, heb ik hem geïntroduceerd,”


”Er was veel positiviteit, maar er was ook negativiteit en kritiek met betrekking tot het leeftijdsverschil. Het was verrassend.”


”Ik was niet goed voorbereid, ik voelde me er niet klaar voor. Ik ben sterker geworden en het gaat goed met me, maar de weg ernaartoe was moeilijk.”


De negativiteit is alleen maar toegenomen sinds ze bekendmaakten dat ze ouders zouden worden.


”Sinds de aankondiging van de zwangerschap, is er een nieuwe golf van negativiteit. Er zijn veel kritieken over hoe zelfzuchtig onze beslissing is.”

”Er is nog nooit iemand naar ons toe gestapt om haatdragende opmerkingen in ons gezicht te uiten,”

”Het zijn enkel toetsenbordstrijders. Directe confrontatie vermijden ze, maar typen doen ze zonder probleem,”

Mindy noemde sociale media een ‘harde en veroordelende plek’, hoewel ze ook positieve aspecten erkent, zoals het contact met anderen.

”Sociale media biedt een manier om verbinding te maken met anderen en niet alleen te voelen. Dat is de kracht van sociale media,”

legt ze uit.


”Het kan een hele brute en veroordelende plek zijn, waar moeilijk mee om te gaan is, maar het negatieve is dat het bruut is. Als ik één ding tegen onze haters online zou kunnen zeggen, zou het zijn om aardig te zijn.”


Ondanks de vele negatieve reacties die ze ontvangen hebben, richten het stel zich op de positieve reacties.


”Het is een bijzonder nederige ervaring om zoveel leuke reacties te ontvangen en zo’n overvloed aan goede wensen te krijgen.”


”De mensen die aangeven: “Ik heb echt genoten van je video’s”, of “Ik zat in moeilijkheden en jullie hebben me geholpen”, of “Ik was gestrest vanwege examens en jullie hebben me geholpen om te ontspannen”, dat is wat ons motiveert om te blijven doen wat we doen.”


Mindy verwoordde haar gevoelens als volgt: ”We filmen geen video’s of postfoto’s voor commentaar. We doen het omdat het iets is wat we graag doen en we houden ervan om ons leven met anderen te delen en hopen dat het herkenbaar is voor iemand anders.”


Zij zijn nu de gelukkige ouders van een zoontje en genieten nog steeds van elkaars gezelschap. Leeftijd is slechts een getal.


1. De vrouw slaat terug naar alle internettrollen!
2. De vrouw bijt fel van zich af na alle haat!
3. Het stel krijgt de meest vreselijke reacties:
4. Deze jonge vrouw haalt uit naar alle internettrollen!
5. Online krijgt het koppel de meest nare reacties!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven