Bekende Nederlander heeft moeite met Joost Klein: ‘Hij is lastig’

joojpg

Er ontstond ophef achter de schermen van het Eurovisie Songfestival doordat Joost Klein weigerde om direct na zijn optreden gefilmd te worden. De vraag rees of zo’n verzoek wel realistisch is. “Nee, dat is geen doen,” zegt Privé-baas Evert Santegoeds.

Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.

Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn liedje, vanwege een eerbetoon aan zijn overleden ouders.

Ondanks zijn verzoek werd hier geen gehoor aan gegeven en stond de cameravrouw na de tweede halve finale opnieuw klaar, wat voor Joost te veel was.

Evert Santegoeds omschrijft het als onvoorstelbaar. “Hij is lastig, heel erg lastig. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

“Dat het niet allemaal om Joost Klein draait, is iets dat hij nooit heeft begrepen en wat AvroTros blijkbaar niet duidelijk aan hem heeft gemaakt,” verklaarde hij in de podcast Strikt Privé.

Evert oordeelt dat het stellen van een ‘film-me-niet’-eis onprofessioneel is. “Hoe durf je dat te eisen? Je bent in de grootste tv-show ter wereld en wilt niet gefilmd worden? Iemand maakte zelfs de vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat er nou mee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert gaat verder: “Je neemt deel aan een tv-show en dan moet een cameravrouw weten: die persoon in dat blauwe pak wilt niet gefilmd worden als hij het podium verlaat, en die persoon in die groene jurk niet als ze koffie gaat halen. Ja, dat is toch niet haalbaar?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het is overduidelijk dat Evert zich niet aan de kant van Joost schaart. “Wat een vertoning, jongens, al met al. Waar zijn we al die maanden achteraan gerend?”


Er wordt gemeld:


Naar verluidt heeft Joost de pers ontweken, zelfs bij zijn aankomst op Lelystad Airport.


Bart Ettekoven, bekend van Showbizznieuws, uit zijn steun aan Joost:


Hij voegt toe:


Oei… De ene na de andere uithaal!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven