Bekende persoon bekritiseert Joost Klein: ‘Het is niet respectvol’

joosjpg

Helaas heeft het Eurovisie Songfestival voor Joost Klein en veel van zijn fans een negatieve wending genomen.

Ondanks steun vanuit heel Europa, zijn er toch mensen die negatief naar hem kijken. Eén van deze opmerkelijke critici is Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

De 72-jarige Huisman heeft publiekelijk laten weten dat hij het eens is met de organisatie om Joost te diskwalificeren en heeft expliciet aangegeven dat hij weinig respect heeft voor Klein. Volgens hem heeft Joost schade toegebracht aan de reputatie van Nederland met zijn acties.

Henny was bijzonder kritisch op het platform X (voorheen Twitter), waar hij zich sterk negatief uitliet over Klein’s handelingen met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Naar mijn mening zijn de eigenaardige acties van Joost Klein met de Nederlandse vlag, waaronder het draperen ervan over je hoofd, meer dan genoeg reden voor diskwalificatie dan het onvriendelijk reageren op een irritante cameravrouw met: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je bent een vertegenwoordiger van Nederland. TOON RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Reacties werden uitgelokt, waaronder een opmerking van een volger over Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’. Henny was heel duidelijk in zijn antwoord: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, heeft ook negatief gesproken over Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Volgens Santegoeds had AvroTros moeten ingrijpen met een vermaning tijdens het incident met de vlag: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, werpt een ander licht op de zaak. Zij speculeert dat de diskwalificatie wellicht overdreven was, maar voegt eraan toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Zo niet, dan kan het een goede opvoedkundige les voor Nederlanders zijn dat agressie niet in elk land een normale omgangsvorm is en dat dit consequenties heeft.”


De complexiteit en emotionele aspecten rondom Klein’s deelname en diskwalificatie bij het songfestival worden belicht door deze diversiteit aan meningen.


Deze twee bekende mannen halen hard uit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven