Joost Klein mag niet klagen: zoveel kost een uur optreden van hem!

joost 1 1jpg

Na zijn omstreden diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival trekt Joost Klein veel aandacht in de media. Wat is het tarief voor een uur optreden van Joost Klein?

Hij zou dit jaar Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het nummer “Europapa”.

Volgens de voorspellingen was hij een van de kanshebbers voor de overwinning. Dit werd duidelijk tijdens de tweede halve finale, toen hij zijn nummer voor het eerst live zong voor het grote publiek.

De zaal in Malmö was laaiend enthousiast en Klein plaatste zich moeiteloos voor de finale. Helaas ging het daarna mis. Een dag later volgde de diskwalificatie van Klein.

Ondanks de teleurstellende diskwalificatie heeft deze gebeurtenis ook positieve bijeffecten voor de 26-jarige artiest uit Friesland.

Naar verluidt steeg zijn populariteit op Instagram in één dag van 600.000 naar bijna 2 miljoen volgers. Tevens behaalde zijn nummer “Europapa” wereldwijde bekendheid. Zijn inkomsten zijn eveneens positief beïnvloed door de gebeurtenissen.

Wat rekent de artiest voor een optreden van een uur? Voorafgaand aan zijn deelname aan het Songfestival had Klein al een aanzienlijke, hoofdzakelijk jonge aanhang.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Eerder boekte hij successen in Nederland en Duitsland met het nummer “Friesenjung”. Klein vraagt minimaal €50.000 voor een optreden van 45 tot 60 minuten, wat hem een van de duurste artiesten in Nederland maakt om te boeken.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Dit bedrag overtreft aanzienlijk de gages van zangers zoals Marco Schuitmaker van Engelbewaarder en zelfs Suzan & Freek.

1. Hij doet het beter dan de meest gewilde artiesten van ons landje! 2. Wat een bedrag, ik schrik ervan! 3. Die gozer hoeft zich nergens zorgen over te maken! 4. Dat bedrag gaat alleen nog maar hoger worden! 5. Sneller kun je het niet verdienen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven