Kees Stevens doet een aantal onthullingen: ‘Ik moet er ook echt niet aan denken’

kejpeg

In een recent interview met weekblad Party heeft Kees Stevens, de partner van de bekende zanger John de Bever, enkele verrassende details gedeeld over hoe zij hun leven samen leiden.

Hij onthulde dat zij en John grotendeels gescheiden van elkaar leven, met aparte auto’s en kleedkamers bij evenementen.

Ondanks dat ze samenwerken in hun reallifesoap en doordeweeks continu samen zijn, kiest Kees ervoor om in het weekend thuis te blijven wanneer John optreedt.

Kees legt uit dat het hun manier is om een balans te vinden tussen gezamenlijke activiteiten en individuele ruimte, wat heeft geleid tot speculaties over hun huwelijksleven.

Verder heeft Kees onthuld dat hij professionele hulp zoekt voor verdriet dat hem soms overmant, iets dat hij deelt tegen de achtergrond van hun drukke publieke leven.

“Nu met de reallifesoap doen we de hele week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als John ergens moet optreden,” verklaart hij.

“John blijft op zijn beurt liever thuis als hij zaterdag en zondag gezongen heeft en er op maandag een première is,” voegt Kees toe, wat hun wens benadrukt om ook enige tijd apart door te brengen.

Tijdens optredens, zoals hun recente theater tour ‘De Bevers Dichtbij’ en eerdere shows in Rotterdam Ahoy, gebruiken ze aparte kleedkamers. Dit verraste sommige fans, hoewel het voor het paar normaal is.

John blijft graag alleen in zijn kleedkamer bij optredens, terwijl bij Kees mensen binnenlopen.

Ondanks hun onafhankelijke routines benadrukt Kees dat hun relatie sterker is dan ooit.

Met hun 15-jarig huwelijksjubileum in het vooruitzicht, deelt hij: “John en ik kunnen geen dag zonder elkaar. Ik moet er ook echt niet aan denken.”

“Alleen wij moeten wel blijven kibbelen. Als we dat niet meer doen, gaat het niet goed,” benadrukt hij, onderstrepend de diepte van hun verbondenheid en het belang van speelsheid in hun relatie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven