Verdrietige Lieke Martens is duidelijk boos: ‘Ik ben erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens heeft haar laatste interlandwedstrijd besproken, waarbij ze duidelijk haar gevoelens van ontevredenheid heeft geuit.

Met een mooi internationaal carrièrepad achter zich, had ze gehoopt op een zege voor haar team in de EK-kwalificatie tegen Finland.

“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur,” deelde Martens emotioneel mee voor de camera van de NOS.

Ondanks het hartverwarmende afscheid in eigen land, waaronder een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer in Tampere minder feestelijk tijdens het 1-1 gelijkspel.

“Ik baal ervan dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden willen zich direct kwalificeren voor het EK en ik had ze graag beter achtergelaten, maar ik heb niet genoeg kunnen bijdragen. Ik ben erg teleurgesteld.”


Met 7 punten uit vier wedstrijden staat Oranje nog steeds goed voor in de poule ondanks het gelijkspel.


Met nog twee wedstrijden te gaan volgen Italië en Noorwegen met elk 5 punten. De eerste twee teams in de poule plaatsen zich rechtstreeks voor het EK.


Op zowel de lijst van het aantal interlands als op de lijst met topscorers staat Martens, die in 2017 Europees kampioen werd met Oranje, op de tweede plaats met 62 doelpunten.


1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven