Jonge vrouw (25) reist alleen door Europa: ‘Ik ontmoette 22 mannen in 10 dagen’

taliajpg

Er lijkt een trend te ontstaan onder influencers die uit zijn op het verleiden van zoveel mogelijk mannen.

Vaak kiezen ze voor een vakantie, omdat mannen op reis vaak net iets gewilliger zijn, en delen deze avonturen met hun volgers op sociale media.

Een van deze influencers is Talia Maddison. Na jarenlang in een relatie te hebben gezeten, besloot ze na de breuk zichzelf opnieuw te ontdekken en boekte direct een vakantie naar Europa.

Tijdens deze trip deelde ze het bed met maar liefst 22 mannen in tien dagen tijd, wat neerkomt op meer dan twee mannen per dag.

Amsterdam mocht natuurlijk niet ontbreken, dus het is waarschijnlijk dat er ook enkele Nederlandse mannen bij waren.

Door haar avonturen te delen op haar modellenaccount, bleven haar volgers op de hoogte van haar belevenissen.

Talia wilde met deze stap laten zien dat er geen ruimte mag zijn voor dubbele standaarden. Ze benadrukte dat mannen vrijuit kunnen handelen zonder veroordeling – waarom zou dat dan voor vrouwen anders zijn?

Ondanks haar intenties ontving Talia niet de positieve reacties waar ze op gehoopt had. Ze werd overspoeld met kritiek, waarbij veel reacties negatief van aard waren.


Er zijn nog steeds foto’s van Talia te zien voor degenen die niet een van de 22 mannen waren, om een indruk te krijgen van wat ze gemist hebben.

1. Naar eigen zeggen moeten dubbele standaarden vergeten worden…
2. Deze dame vermaakt zich ook prima in Amsterdam….
3. Uiteraard stond ook onze hoofdstad op haar lijstje..
4. Ook Amsterdam kon rekenen op een bezoekje van deze meid.
5. Elk avontuur deelt zij met haar online volgers….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven