Sonja Bakkers moeder vertelt alles: ‘Het is me te veel geworden’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 154934 1jpg

Na de plagiaatcontroverse is Sonja Bakker volledig uit de publieke aandacht verdwenen, inclusief haar moeder Abeltje, die geen contact met haar kan krijgen. In een interview met Shownieuws vertelt Abeltje haar verhaal.

Er is al jaren geen contact tussen Sonja en Abeltje. Volgens Abeltje begon de verwijdering toen Sonja beroemd werd. “Ja, toen kwam ook die verwijdering. Ik bestond niet meer,” vertelt ze.

“Als ik dan in de winkel was en ik zag de Privé, Story of een van die bladen, dan keek ik vlug en zag ik haar even. Ik voel nu dat ik weer moet uitkijken dat ik niet ga huilen. Ik bestond niet.”

De moeilijke tijd zorgde ervoor dat Abeltje een boek schreef. “Ik dacht: acht jaar met een zenuwinzinking, heimwee en gemis… Die pijn voel ik nog wel, ja,” vervolgt ze.

Ondanks vele pogingen om het contact te herstellen, heeft Abeltje inmiddels de hoop opgegeven.

“Voor haar is het genoeg geweest. Ze heeft veel liefde voor haar, maar de situatie is te zwaar geworden.”

Evert Santegoeds wijst erop dat sinds het plagiaatincident Sonja geen contact meer heeft met anderen.

“Met wie ze wel contact heeft, dat is de vraag, gezien haar teruggetrokken bestaan op Ibiza.”

“Ik heb vandaag geprobeerd verschillende mensen te bereiken om haar reactie te krijgen op de boekrelease, maar niemand lijkt contact met haar te hebben,” deelde hij mee in Shownieuws.

“Ze lijkt om onbekende redenen alle contact te vermijden sinds het plagiaatincident. Ze geeft hiervoor de media de schuld, los van de lopende kwestie.”

1. Moeder Abeltje heeft de hoop opgegeven…
2. Abeltje kan het niet meer aan en heeft genoeg verdriet gehad.
3. Jeetje blijft heftig voor een moeder.
4. Toch wel heel erg verdrietig voor haar moeder.
5. Haar moeder heeft een drastische keuze gemaakt…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven