Kersverse moeder betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

baby 1024x768jpg

Na een schokkende ontdekking deelt een moeder haar verhaal waarbij ze haar 60-jarige schoonmoeder betrapte terwijl ze probeerde haar zoon borstvoeding te geven.

In haar aangrijpende relaas omschrijft ze het gedrag als “extreem vreemd en zeer ongepast” en onthult ze dat haar schoonmoeder probeerde dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

Vastbesloten om haar zoon niet te laten beïnvloeden door haar schoonmoeder, houdt de moeder vast aan de term “tata,” wat oma betekent in het Libanees-Arabisch.

Op Reddit deelt ze haar ervaring en benadrukt ze dat haar schoonmoeder niet alleen probeerde de baby borstvoeding te geven, maar ook aandrong op het gebruik van de term “mama.”

Volgens de moeder had de schoonmoeder het ’twijfelachtige plan’ om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, terwijl de moeder was gaan douchen, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te laten drinken.

De moeder benadrukt dat ze geen toestemming heeft gegeven voor dit gedrag en stelt duidelijk dat het gedrag van haar schoonmoeder om de baby als haar eigen kind te behandelen, afgekeurd wordt.

Ze uit haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder. Reddit-gebruikers reageren geschokt op het verhaal, waarbij velen het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelen.

Er wordt zelfs gesuggereerd dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdient vanwege haar daden.

Anderen keuren het gedrag af en raden aan voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby.

De moeder wordt aangemoedigd om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat als acceptabel gedrag wordt beschouwd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven