Ongelooflijk: Gedoe door rare uitspraak over Joost Klein’s ouders!

jjjpg

Er is scherpe kritiek geuit door Henny Huisman op Joost Klein vanwege zijn voortdurende worsteling met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

Na het overlijden van zijn ouders werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus, nadat hij zijn vader aan kanker verloor toen hij in de brugklas zat, gevolgd door het overlijden van zijn moeder minder dan een jaar later aan een hartstilstand.

Tijdens het Eurovisie Songfestival werd Joost gediskwalificeerd. De details van dit incident zijn nog niet duidelijk.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Na zijn optreden vroeg Joost om privacy, omdat zijn nummer ‘Europapa’ emotioneel eindigt en opgedragen is aan zijn overleden ouders, volgens diverse media.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In een interview met De Nieuwe Revu deelde Henny Huisman zijn duidelijke mening hierover:


“Het verliezen van zijn ouders zit hem nog steeds dwars, hoewel het vijftien jaar geleden is gebeurd.”


”Mijn moeder is vorige maand om 16.45 uur overleden en ik stond om 20.30 uur op het podium. Je bent een artiest of je bent het niet. Met zulke zaken moet je kunnen omgaan.”


Huisman is ook van mening dat Joost geen tweede kans verdient: “Als je deelneemt aan zo’n groot evenement, moet je alles accepteren wat daarbij hoort.”


”Hij komt met een Stuntkabouter en een blauwe vogel, dat is helemaal prima, maar je kunt niet bepalen wat wel en niet aanvaardbaar is binnen zo’n internationale setting.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Er wordt gezegd: “Het Songfestival heeft regie over je act. Wat ik begrijp, is dat Joost moeite heeft met autoriteit en hier niet goed mee om kan gaan.”


Hennie Huisman heeft enkele scherpe opmerkingen voor Joost: “Sommigen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje regelmatig iets steelt bij de Albert Heijn, kun je dat ook niet afschuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: 'heb ik besloten te stoppen'

“Wat Joost doet, is niet juist. Ik zie eigenschappen bij hem die aangeven dat hij niet geschikt is voor dit soort evenementen.”

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven