Jonge man kiest voor een poppenachtig uiterlijk: ‘Ik hou van de plastic look’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet hier Patrick, een individu dat in het nieuws verscheen vanwege zijn originele manier van zelfexpressie door cosmetische ingrepen.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) besteed aan Botox, fillers en operaties om een poppenachtig uiterlijk te bereiken.

Zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen hebben hem bekend gemaakt, vaak wordt hij verward met een vrouw.

Patrick heeft echter duidelijk verklaard dat hij geen vrouw wil zijn en heeft onthuld waarom hij niet zal stoppen met cosmetische chirurgie ondergaan.

Intrigerend aan Patricks benadering van zelfexpressie is zijn focus op het bereiken van de zogenaamde ‘plastische look’.

Als gevolg hiervan heeft hij aanzienlijke bedragen besteed aan cosmetische procedures, waaronder recentelijk £ 2.500 voor een complete set facings, waardoor zijn totale uitgaven op £ 58.000 kwamen.

Op 18-jarige leeftijd begon Patrick met cosmetische ingrepen, omdat hij al vrij vrouwelijke natuurlijke kenmerken had en een nog vrouwelijker uiterlijk nastreefde.

Patrick heeft aangegeven niet van geslacht te willen veranderen, in tegenstelling tot anderen die een vergelijkbaar uiterlijk nastreven. Hij gaf aan dat hij het juist leuk vindt om te switchen tussen mannelijke en vrouwelijke rollen.

“Het is makkelijker voor mij om me aan te passen” – Patrick

Zijn opmerking was: “Ik richtte me op een vrouwelijk gezicht vanwege het feit dat mijn natuurlijke trekken niet erg mannelijk waren,”.

Vanaf zijn 18e ondergaat Patrick maandelijks verschillende fillerbehandelingen op diverse delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en wangen, en krijgt hij ook elke 3 maanden Botox.

De totale kosten voor cosmetische ingrepen die Patrick heeft ondergaan, bedragen £ 45.500 sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon.

Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift ondergaan. Zijn woorden: “Ik ben dol op de plastic look,” aldus Patrick.

Het streven van Patrick met het ondergaan van diverse cosmetische ingrepen was om een ​​gezicht te bereiken dat symmetrisch en foutloos oogt,

Op gelijke wijze als een pop.


“Ik waardeer de esthetiek omdat het aan anderen toont dat ik goed voor mezelf zorg en dat ik streven naar perfectie. Ik heb aanzienlijke bedragen uitgegeven aan ingrepen en ik ben niet van plan om daarmee te stoppen.”


1. Volgens zijn eigen verklaring waren zijn gelaatstrekken niet typisch mannelijk…
2. Hij geniet ervan om af te wisselen tussen mannelijke en vrouwelijke rollen.
3. Hij wenst zichzelf niet te identificeren als vrouw…
4. Hij is bereid om alles te doen voor een popperig voorkomen.
5. Het is voor hem eenvoudiger om zich te voegen naar vrouwelijkheid.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven