Vreemde vondst in reclamebord van winkel: ‘ruimte genoeg’

bord 1jpg

Een vrouw werd ontdekt die bijna twaalf maanden lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, thuis noemde.


In het reclamebord van een Family Fare-supermarkt had de 34-jarige vrouw haar intrek genomen, inclusief een geïmproviseerd kantoor met een minibureau, tapijt, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.


Haar aanwezigheid werd ontdekt toen aannemers eind april een verlengsnoer op het dak aantroffen dat daar niet hoorde.


Het bleek dat het reclamebord waarin ze verbleef leeg was en een toegangsdeur had waardoor ze naar binnen kon.


De ruimte werd door een politiewoordvoerder omschreven als “zeker groot genoeg om erin te passen”, wat betekende dat ze erin en eruit kon, wat uiteindelijk gebeurde.


Er werd melding gemaakt van een ongebruikelijk snoer door aannemers, waarna de politie werd ingeschakeld door de supermarkt.


Op haar confrontatie met de politie reageerde de vrouw begripvol en vertrok zonder enige vorm van verzet, zeggende:


“Maak je geen zorgen, ik ga weg.” Er zijn geen aanklachten tegen haar ingediend, maar ze is wel verboden het pand nog te betreden.


“De supermarkt heeft haar de bijnaam ‘Rooftop ninja’ gegeven, omdat ze een jaar lang onopgemerkt op het dak heeft geleefd.”


Sommigen beschouwen haar als een

Er werd door niemand opgemerkt waar de vrouw verbleef totdat ze af en toe op het dak tevoorschijn kwam, zonder dat iemand vermoedde dat ze zich daar had gevestigd.

De politie blijft zich afvragen hoe het mogelijk was voor de vrouw om ongemerkt heen en weer te gaan van het dak.

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn tienjarige carrière,” zei de politiewoordvoerder. “Het lijkt onmogelijk, maar ik hoop dat het goed met haar gaat.”

Wat een verhaal… hoe dan?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven