Zoon van Rob de Nijs heeft verdrietig nieuws: Binnenkort afscheid.

nijsjpg

Er wordt momenteel veel tegenslag ervaren door de familie De Nijs. Robbert, de zoon van Rob, en zijn partner Sharon delen met weekblad Prive dat zij binnenkort afscheid moeten nemen van hun hondje Piet, dat al geruime tijd ziek is.

Sharon legt uit: “Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.” Ondanks zijn ziekte blijft Piet nog steeds vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

“Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert is elk extra moment met Piet een kostbaar cadeau, maar het onvermijdelijke afscheid nadert snel, wat hen natuurlijk zwaar valt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die ooit een hond hebben gehad weten maar al te goed.

Vorig jaar heeft Robbert zijn geliefde ten huwelijk gevraagd in Zuid-Afrika, wat zijn vader Rob, die helaas lijdt aan de ziekte van Parkinson, ontzettend blij heeft gemaakt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Zijn diepste wens was om aanwezig te zijn bij het huwelijk van zijn zoon, en eind vorige maand is die wens werkelijkheid geworden.


Robbert en Sharon, beiden zeer betrokken bij dieren, hebben elkaar eeuwige trouw beloofd in dierentuin Burgers’ Zoo. Het was een prachtige dag voor iedereen die erbij was, waarop Rob duidelijk genoot van de festiviteiten, zoals te zien is op de foto’s.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven