Bizarre uitspraken: Deze RTL-ster gaat helemaal los op Eloise van Oranje!

WhatsApp Image 2024 04 22 at 090849jpg

In recente gebeurtenissen heeft RTL Boulevard’s Rob Goossens scherpe kritiek geuit op Eloise van Oranje, die bekendheid geniet als milieuactiviste en influencer.

Tijdens de laatste aflevering van de BLVD podcast liet Goossens zijn ontevredenheid over de jonge gravin blijken.

Eloise, hoewel vaak als sympathiek beschouwd, lijkt bij enkelen irritatie op te wekken.

De kritiek van Goossens is niet de eerste die Eloise heeft moeten verdragen; eerder kreeg ze al stevige kritiek te verduren van Rutger Castricum.

Hij omschreef haar gedrag voor de camera als zeer ongepast. Goossens heeft nu zijn pijlen op haar gericht en spaart haar niet in zijn bewoordingen.

“Ze zegt zó vaak zulke stuitend domme dingen,” merkte hij op, refererend aan haar tegenstrijdige uitspraken over milieuactivisme en haar passie voor vliegen. “Zeg dan niks!”

Verder bekritiseert Goossens Eloise vanwege haar houding tegenover haar eigen bekendheid.

Volgens hem klaagt ze over herkend worden op straat, terwijl zij zelf voor die bekendheid heeft gekozen.

Hij suggereert dat ze haar uiterlijk drastisch moet veranderen om onopvallend te worden. “Als ze haar wenkbrauwen afscheert is er niemand die haar herkent.”

Goossens trekt ook vergelijkingen met prinses Amalia, die in zijn ogen te maken heeft met veel ernstigere zaken en beperkingen.

Eloise verblijft momenteel in New York, en Goossens vindt dat ze daar moet blijven.

Hij oppert dat ze beter een minder opvallende baan kan zoeken en ver weg van de Nederlandse media moet blijven. “Dat wij lekker van haar af zijn,” concludeert hij.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven