Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, alias @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft onlangs haar opmerkelijke zet gedaan om geld te verdienen: het online verkopen van potten met haar eigen winden.


Opvallend genoeg zijn de potten met haar winden al uitverkocht in haar online winkel.


In een tijd waarin velen vanwege de stijgende kosten van levensonderhoud op zoek zijn naar manieren om extra geld te verdienen, heeft Cheng een zeer ongebruikelijk pad gekozen.


Ze heeft al eerder de krantenkoppen gehaald door een nepaanval op zichzelf met eieren uit te voeren om meer volgers aan te trekken.


De influencer, die eerder dit jaar in opspraak kwam door een politieonderzoek naar haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan kreeg, lijkt nu een nog opmerkelijker pad te bewandelen door haar eigen winden online te verkopen.


De potten beweert ze ’tot 30 dagen houdbaar zijn’ nadat ze zijn geopend. De prijs van deze potten met winden bedraagt maar liefst £237 per stuk en tot verbazing van velen zijn ze al uitverkocht.


Haar online winkel adverteert: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”


Potentiële kopers worden echter gewaarschuwd dat het enige tijd kan duren om een geurpotje te maken, en dat de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.


Het schetenpotje van £237 is niet het enige opmerkelijke item in Chengs bizarre online winkel. Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.


Voor ieder wat wils, zij het in een buitengewoon ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden lijkt niet nieuw te zijn in de wereld van influencers. In 2022 lanceerde Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor £791 per stuk. Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven