Grote weersverandering op komst deze week: Wees voorbereid!

regen 1jpg

Als je afgelopen weekend hebt genoten van de zon met een verfrissend drankje of ontspannen hebt op het strand, was dat puur genieten, toch?


De afgelopen dagen waren zeker een geluk bij een ongeluk en veel mensen genoten daarom van het warme zonnetje buiten.


Houd dat warme gevoel goed vast, want volgens Weeronline zal het mooie weer van de afgelopen dagen plaatsmaken voor iets compleet anders deze week.


“De week begint nog zonnig en droog op maandag en dinsdagochtend, maar bereid je voor op buien in de middag,” aldus Weeronline.


“Er zullen maandag verspreid over het land buien vallen, terwijl de buien op dinsdag waarschijnlijk beperkt zullen blijven tot het zuidwesten.”


Tijdens deze buien is er ook een kans op onweer en windstoten, dus het is verstandig om voorbereid te zijn op mogelijk heftig weer.


In het zuidwesten blijven de temperaturen aangenaam, terwijl er lokale pieken van 25 tot 26 graden worden verwacht in het oosten en noordoosten, met een gemiddelde van 21 graden.


Vanaf woensdag zal de temperatuur overdag iets dalen tot ongeveer 19 graden, terwijl de nachtelijke temperaturen frisser worden, tussen de 11 en 13 graden.


De rest van de week blijft het weer onstabiel, met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waarin de zon tevoorschijn komt.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven