Man trouwt met vrouw die trans is: ‘Het bevestigde mijn gevoelens’

or 1jpg

‘In de moderne wereld zijn de mogelijkheden grenzeloos. Transgenders kunnen met vooruitgang in medische technologieën een metamorfose ondergaan die bijna niet te onderscheiden is,’ zegt een bron.

‘Sommige transvrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en worden vaak als zeer vrouwelijk ervaren,’ aldus dezelfde bron.

Een persoon genaamd David werd verliefd op Ayla’s profiel terwijl hij op Instagram aan het scrollen was.

‘Na enkele uitwisselingen van berichten en diepgaande gesprekken, deelde Ayla mee dat ze een transgender vrouw is,’ aldus een bron.

‘Davids gevoelens veranderden niet. “De aantrekkingskracht was overweldigend vanaf het moment dat we elkaar persoonlijk ontmoetten,” verklaarde hij,’ zegt dezelfde bron.

‘Ayla, die te maken heeft gehad met negativiteit op sociale media, was in eerste instantie gespannen. Echter, Davids acceptatie en steun versterkten haar vertrouwen,’ aldus een bron.

‘”Het feit dat hij positief bleef na mijn onthulling, bevestigde mijn gevoelens,” zei Ayla,’ zoals gemeld door een bron.

‘Haar familie had twijfels over Davids intenties, uit angst dat hij niet oprecht was en wellicht uit was op haar bekendheid,’ volgens dezelfde bron.

‘Desondanks zijn Ayla en David nu gelukkiger dan ooit en bereiden ze zich samen voor op hun aanstaande huwelijk,’ meldt een bron.

‘”Ik heb eindelijk de liefde gevonden, ondanks de negatieve reacties,” concludeerde Ayla, vastberaden om niet beïnvloed te worden door de scepsis van anderen,’ aldus een bron.

1. De aantrekkingskracht was overweldigend…
2. Vanaf het eerste moment sloeg de vonk over.
3. Het koppel krijgt ook vele nare reacties
4. Na enkele gesprekken onthulde ze dat ze een transvrouw is
5. Hij vindt haar ontzettend aantrekkelijk en vrouwelijk

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven