Man wil leven als een tweejarige baby: ‘Houdt van fopspenen’

babyyy 1jpg

Onder de toenemende diversiteit en acceptatie van identiteitskwesties in de moderne wereld, zijn er soms opmerkelijke verhalen te vinden, zoals dat van Riley, een 25-jarige vrouw.

Zij ziet zichzelf als een tweejarige baby, wat een opvallend deel van haar identiteit is en in de schijnwerpers werd gezet in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft haar dagelijks leven aangepast om te leven als een jong kind en heeft haar slaapkamer veranderd in een speelkamer.

Elke nacht slaapt Riley in een kinderbedje, draagt ze een kinderpyjama en zorgt ze er natuurlijk voor dat haar speentje binnen handbereik is.

“Toen ik 13 was, begon ik weer luiers te dragen. Dat heeft bijgedragen aan mijn fascinatie voor fopspenen en gewoon het leven als een baby,” vertelde Riley.

De keuze om als baby te leven is niet de eerste zelfidentificatie-ervaring van Riley. Geboren als man, heeft ze zich nooit comfortabel gevoeld met die identiteit.

Op haar twintigste besloot Riley om een nieuwe richting in te slaan en als vrouw verder te gaan in het leven, volledig overtuigd van de gedachte dat het geslacht een persoonlijke keuze is.

Zij besteedt maandelijks ongeveer 400 euro aan benodigdheden voor baby’s, zoals luiers, talkpoeder en flesjes, en draagt constant luiers.

Riley deelt een opvallend persoonlijk detail, waarbij zij het gevoel van een warme, vochtige luier beschrijft als ongelooflijk comfortabel.

Hoewel zij hoopt op een vaste relatie, ondervindt Riley dat het een uitdaging is om iemand te vinden die haar werkelijk accepteert zoals zij is.

Haar goede vriend James, die af en toe voor haar zorgt, maakt zich zorgen over haar toekomst en denkt dat haar leven eenvoudiger zou zijn als zij deze keuze niet had gemaakt.

Riley

Riley heeft momenten van neerslachtigheid, maar herinnert zich snel haar toewijding aan haar gekozen levensstijl.

“Maar na een halve seconde denk ik alweer: ‘kom op, Riley, dit is waar je van houd’.” Ze vindt troost in de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als klein meisje is opgegroeid, nu de kans krijgt om nieuwe herinneringen te maken door haar nieuwe identiteit.

1. Van man naar vrouw om vervolgens als baby verder te gaan…
2. De kriebels begonnen al op zeer jonge leeftijd.
3. Een relatie vinden is behoorlijk uitdagend volgens Riley…
4. Vandaag de dag is echt alles, maar dan ook alles mogelijk!
5. Het gevoel van een warme natte pamper is comfortabel….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven