Vrouw (62) en echtgenoot (27) delen bijzondere uitdaging: reacties stromen binnen

WhatsApp Image 2024 05 01 at 083627jpg

Cheryl McGregor, 62, en haar 25-jarige echtgenoot Quran McCain blijven de aandacht trekken vanwege hun ongebruikelijke leeftijdsverschil van 37 jaar.


Ondanks tegenstand van anderen, omarmt het duo hun liefde en zijn ze actief op sociale media.


Recentelijk deelden ze een nieuwe lichtvoetige video op Cheryl’s TikTok-account @oliver6060.


In deze video doen Cheryl en Quran mee aan een variant van ‘steen, papier, schaar’.


Ze wedden om een snelle maaltijd van McDonald’s bestaande uit een hamburger en friet.


De regels zijn eenvoudig: de verliezer moet een sprintje trekken terwijl de winnaar probeert zo veel mogelijk van het eten weg te werken voordat de ander terugkeert.


Cheryl triomfeerde in de eerste ronde en koos voor een hamburger. Er ontstond gelach toen haar kunstgebit tegenwerkte en ze grapte:


“Oké, ik haal mijn tanden er even uit zodat ik kan eten.” Deze opmerking zorgde voor diverse reacties op TikTok, waaronder een kijker die schreef: “Moet ik mijn tanden uithalen om te kunnen eten? Wat een gekte is dit?”

@oliver6060
🪨
📄
✂
@King
🤴🏾
Quran
#fyp
#couplecomedy
#agegap

#rockpaperscissors ♬ original sound – Queen cheryl 👸

Een restaurant was de locatie waar het stel in juli 2021 verloofd raakte. Daar presenteerde Quran een ring ter waarde van 3.000 dollar. In september vierden ze al hun tweede huwelijksverjaardag.

Ter ere van deze mijlpaal deelde Quran een video. Hij sprak de volgende woorden uit: “Ik ben zo blij dat ik al twee jaar getrouwd ben met deze fantastische koningin. Ik vraag God om ons nog vele jaren samen te geven. Gefeliciteerd, schat.”

Cheryl en Quran blijven velen fascineren en inspireren. Ze tonen aan dat echte liefde geen grenzen kent, ongeacht leeftijd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven