Bizarre transformatie: Vader laat zijn tatoeages verwijderen omwille van zijn dochter!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 104011 2jpg

Er zijn momenten waarop mensen beslissingen nemen die later spijt kunnen veroorzaken. De Australiër Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft echter een opmerkelijke ervaring op dit gebied.

Bramble heeft zijn lichaam versierd met meer dan 200 tatoeages, wat hem niet alleen een opvallend uiterlijk heeft gegeven, maar ook gevoelens van spijt met zich heeft meegebracht.

Hoewel tatoeëren een veel voorkomende vorm van zelfexpressie is, heeft Bramble de grenzen van wat de meeste mensen zouden overwegen, overschreden.

Op slechts 11-jarige leeftijd begon hij met het stretchen van zijn oren en sindsdien heeft hij verschillende ingrijpende modificaties ondergaan, zoals het splijten van zijn tong en het verwijderen van zijn navel.

De totale kosten van al deze veranderingen bedragen ongeveer 60.000 Australische dollar (ongeveer 39.000 Amerikaanse dollar).

Ondanks de aanzienlijke investering in zijn uiterlijk, heeft Bramble nu wat spijt van zijn keuzes.

In een interview met LadBibleTV’s ‘No Filter’ serie gaf hij toe: ‘Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik spijt heb van sommige tatoeages.’ Hij voegde eraan toe: ‘Niet alleen spijt, ik denk dat er een verschil is tussen spijt hebben en anders bekeken willen worden.’

Zijn voornaamste bezorgdheid heeft te maken met mogelijk oordeel van anderen, vooral in situaties waarbij hij zijn dochter naar school brengt.

Bramble is bezorgd over de impact die zijn uiterlijk op haar kan hebben. ‘Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – kan leiden tot een heleboel problemen voor jezelf.’

‘En ik zou waarschijnlijk niet willen dat mijn dochter ermee te maken krijgt tot ze wat ouder is.’, legde hij uit.

Uit.

Om zijn imago te verbeteren, ondergaat Bramble momenteel een laserverwijderingsproces voor zijn gezichtstatoeages.

“Al ongeveer 12 maanden ben ik bezig met laserchirurgie… en we voeren het gefaseerd uit,” deelde hij mee.

Zijn motivatie wordt omschreven als een manier om zijn angstgevoelens aan te pakken, die deels voortkomen uit zijn opvallende uiterlijk.


“Ik ben blij met hoe ik eruit zie, maar ik ben ook blij met de wetenschap dat de komende twee jaar de tatoeages op mijn gezicht steeds minder zullen worden. Ik ben gewoon het canvas aan het opruimen.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven