Vrouw (62) wil visum voor man (26): ‘We willen samen zijn’

ii 1jpg

Na online kennis te hebben gemaakt, raakte een vrouw verliefd op een man die 37 jaar jonger was dan zij, ook al had ze in eerste instantie hem verward met iemand anders.

Isabell Dibble, 62 jaar oud, kwam in contact met Bayram Boussada, 26 jaar oud, toen hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

Bestempeld als te jong in eerste instantie, had Isabell, een grootmoeder van tien, het verzoek van Bayram afgewezen omdat ze dacht dat hij dezelfde man was die ze ontmoette tijdens haar vakantie in Tunesië.

Nadat ze later in gesprek raakten, besefte Isabell al snel dat Bayram een compleet ander persoon was dan ze aanvankelijk dacht.

Ondanks haar aanvankelijke reserves, vertelt Isabell dat er een klik was en ze besloten om in oktober 2019 naar Tunesië te reizen, waar Bayram een romantisch huwelijksaanzoek plande en een enthousiaste Isabell ‘ja’ zei.

Het stel stapte in januari in het huwelijksbootje in Tunesië en vierde hun speciale dag met ongeveer 100 gasten.


Isabell meldt dat ondanks het leeftijdsverschil, zij gelukkiger is dan ooit tevoren. Het was echter lastig om Bayram naar Groot-Brittannië te krijgen vanwege de cor0napan demie en de huidige vliegbeperkingen, waardoor het onzeker is wanneer ze elkaar weer zullen zien.


Isabell, woonachtig in Dymchurch in Kent, deelde: ‘Ik weet dat er zoveel nadelen zijn, daarom had ik mijn twijfels en was sceptisch.


‘Ik heb dit soort verhalen over vrouwen gelezen en ik had nooit gedacht dat ik in deze positie zou belanden. Hij heeft me nooit om geld gevraagd, hij heeft me nooit om iets gevraagd.


“Het maakt hem niet uit of ik daarheen verhuis of dat hij hierheen komt, we willen gewoon samen zijn. Ik heb hier familie, kinderen en kleinkinderen, dus ik wil niet weg.


“We hebben er moeite mee om hem hierheen te krijgen, ondanks alles wat er gaande is. Helaas verdienen we geen van beiden genoeg, maar hopelijk zullen de zaken snel veranderen.”


Volgens Isabell hebben beide families hun relatie gesteund. Ze voegde eraan toe: “Mijn familie was aanvankelijk onzeker, dat zou natuurlijk zo zijn. Maar hun houding is: ‘Je hebt het zwaar gehad in het leven, dus doe waar je gelukkig van wordt .’


Isabell zei: “Ik heb drie echtgenoten verloren en ze weten dat ik wat opwinding en liefde nodig heb in mijn leven. Ze weten dat ik jong van hart ben en dat hij me gelukkig maakt.


“We trouwden bij de plaatselijke burgerlijke stand en hadden een receptie aan de overkant van de straat waar zijn ouders wonen. De bruiloft was ongelooflijk, en zijn familie steunt ons ook.”


Het stel wil nu dat Bayram naar Groot-Brittannië komt, zodat ze hun huwelijksleven goed kunnen beginnen, maar door de pandemie zijn ze op een struikelblok gestuit.


Isabell merkte op: “Er moeten zoveel mensen in onze positie zijn die met hun partners in het buitenland vastzitten en het moeilijk vinden om een ​​visum te krijgen tijdens de c0vid-19-uitbraak.


“In deze tijd van onzekerheid is het lastig, er hangt veel in de lucht. Ik kijk uit naar juni, maar wie weet wat er zal gebeuren.”


“Ik kan niet wachten om hem hier te hebben zodat we samen kunnen genieten van onze tijd samen.”


Bayram, een taxichauffeur, zei: “We praatten ongeveer zes of zeven maanden voordat we elkaar ontmoetten. Ik was een beetje nerveus voor onze eerste ontmoeting, maar ik was opgewonden.”


“Voor mij maakt het leeftijdsverschil niets uit; ik denk er niet over na. Leeftijd is slechts een getal, en ik zie haar niet als een ‘oudere vrouw’, maar gewoon als een goede vrouw.”


“Ze maakt me zo gelukkig – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell was bezorgd over de ontmoeting met mijn familie, maar ze waren erg blij en verwelkomend.”

“C0rona maakt het moeilijk, maar zij is mijn vrouw, ik zou voor altijd wachten, en binnenkort kan alles weer beginnen.

“Ze is zo gek maar goed gek – ik hou zoveel van haar. Isabell is mijn prachtige vrouw. Ze is mijn ziel, mijn alles.”

De 37-jarige dochter van Isabell, Emma, ​​geeft toe dat ze twijfelde toen ze voor het eerst hoorde over de nieuwe relatie, maar staat nu volledig achter hun huwelijk.

Ze zei: “Ik had er geen probleem mee dat mijn moeder iemand online ontmoette. Mensen ontmoeten elkaar de hele tijd op Facebook.”

“Zonder dat platform had ze misschien nooit de kans gehad om hem te ontmoeten, maar ik was in het begin een beetje twijfelachtig.”

Volgens de spreker: “Er zijn diverse verhalen over jongere mannen die oude dames tegenkomen en maar één doel hebben. Wat wel echt een punt van zorg was, is dat zij naar een ander land ging om iemand die ze niet kent te ontmoeten.”

De spreker zei: ‘Tijdens haar verblijf in het buitenland hebben we voortdurend contact gehouden, ik aan de telefoon en zij ook.”

Na het zien van hun band, zei de spreker: “Ik kan zien dat hun gevoelens oprecht zijn. Hij heeft duidelijk heel veel liefde voor mijn moeder.”

Volgens de spreker: “Ze heeft de afgelopen jaren veel moeilijkheden doorstaan en veel verliezen geleden, dus het is prachtig om haar nu zo gelukkig te zien.”

De spreker kijkt uit naar: “Ik heb hem ontmoet via FaceTime toen mijn moeder op bezoek was, maar het zal geweldig zijn om hem in persoon te ontmoeten.”


Het zal interessant zijn om hem beter te leren kennen, hij is tenslotte de echtgenoot van mama.”


1. Haar man heeft ze ontmoet in Tunesië.
2. Ze benadrukt dat hij nooit om geld heeft gevraagd.
3. Hun dochter van 37 heeft hem leren kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt om samen te kunnen wonen.
5. Volgens haar is zij de vrouw van zijn dromen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven