Appie de Blauwe Vogel brengt ophef met zijn nieuwe video.

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

Er blijft controverse hangen rond Joost Klein. Appie Mussa, een goede vriend van Joost en zelf 25 jaar oud, draagt bij aan de onrust.

In een nieuwe video heeft Abdulhani Mussa Ali, beter bekend als Appie, opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival. Voor velen boven de 40 is Appie misschien geen bekende naam.

Appie was degene die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival gekleed was in een kostuum met een blauwe vogel en naast Joost op het podium stond, een optreden dat geen vervolg kreeg.

Appie heeft nog steeds sterke gevoelens over de gebeurtenissen. Eerder heeft hij een video gepubliceerd waarin hij stelde dat er “eigenlijk helemaal niks was gebeurd” en dat Joost onterecht was weggestuurd.


In een nieuwe TikTok-video uit Appie opnieuw zijn frustraties. Dit keer met een snavel op en dansend op een nummer van Lily Allen.


Terwijl hij danst, steekt Appie aan het einde van de video provocerend twee vingers op naar het logo van het songfestival.


De motieven achter deze actie van Appie blijven vaag. Het lijkt meer op een uitbarsting van frustratie dan een stap naar een oplossing.


De situatie rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven