Bizar: Vrouw besluit haar voorhoofd te laten verkleinen en toont het resultaat!

WhatsApp Image 2024 05 01 at 085150jpeg

In de huidige maatschappij, waar cosmetische ingrepen steeds meer geaccepteerd worden, kiezen veel mensen voor plastische chirurgie.

Of het nu gaat om het aanpassen van een te grote neus, het verwijderen van overtollig buikvet, of het veranderen van de verhoudingen van de onderbenen, de mogelijkheden lijken eindeloos te zijn.

Een nieuwe trend, die met name via TikTok populair is geworden, is het verkleinen van het voorhoofd.

Een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, die al vanaf haar zevende levensjaar onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, ontdekte op TikTok verschillende video’s over deze ingreep.

Na jarenlang worstelen met de gevolgen van pesterijen op school die haar zelfbeeld hadden aangetast, besloot ze eindelijk actie te ondernemen.


Een grondig onderzoek en overleg met een kliniek leidden tot een operatie van £9000, bijna €10.000.


Tijdens de operatie werd een deel van haar voorhoofd verwijderd, waaronder enkele centimeters van het midden en de zijkanten.


Haar lange bruine haar bedekt nu de littekens die de operatie heeft achtergelaten.


Ondanks de pijnlijke ervaring en de hoge kosten van de procedure, heeft ze geen spijt van haar keuze.


De impact van de operatie beschrijft ze als levensveranderend en ze uit haar tevredenheid met de woorden: “I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”


Dankzij de ingreep voelt ze zich nu hersteld en kan ze volop van het leven genieten, bevrijd van de onzekerheden die haar jarenlang hebben geplaagd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven