Vrouw trouwt met haar droomman: ‘Iedereen zei dat ik alleen om geld gaf’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, heeft haar leven in Sydney achtergelaten om bij George Keywood in Londen te wonen, de man van haar dromen. Ondanks hun gelukkige relatie, moeten ze omgaan met gemene online opmerkingen.

Een vrouw verhuisde vanuit Australië om bij haar vriendje te zijn nadat ze zijn interesse had gewekt, en heeft gereageerd op opmerkingen dat ze alleen op zijn geld uit is.

Sienna Keera, 27, afkomstig uit Sydney, leerde George Keywood kennen nadat ze was gevallen voor het personage dat hij speelde in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Na het zien van de komedie over een piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het karakter Craig, gespeeld door George.

Sienna heeft haar verhaal gedeeld met het tijdschrift Take 5 en beschreef de man als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Nadat ze elkaar in 2018 ontmoetten, zijn ze nu getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, genaamd Oliver.

Ondanks hun geluk worden ze regelmatig lastiggevallen door mensen die twijfelen aan Sienna’s liefde voor George.

Hoewel ze stukjes van hun relatie delen op TikTok, ontvangen ze reacties die suggereren dat dit alles een ‘publiciteitsstunt’ is.


Sienna sprak over een ongebruikelijke ervaring: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”


De trollen hadden het bij het verkeerde eind, want Sienna bekende dat zij degene was die George als eerste aansprak.


Terwijl ze naar zijn show keek, voelde ze zich steeds meer aangetrokken tot hem. Nadat ze hem op Instagram had gevonden, besloot ze hem een bericht te sturen waarin ze hem vertelde hoe grappig ze hem vond.


George reageerde verrassend en de twee begonnen met elkaar te praten. Naar verluidt werd het gesprek al snel flirterig.

“Een connectie die begon op Instagram, waarbij we ontdekten dat we veel overeenkomsten hadden, vormde de basis van onze relatie.”

”Onze gedeelde creativiteit en ambitie legden een stevige basis voor wat komen zou.”

Sienna had oorspronkelijk plannen om met een vriendin door Europa te reizen, maar toen die niet door kon gaan, besloot ze alleen steden als Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken.

Zij kijk er al naar uit om George te ontmoeten toen ze in het Verenigd Koninkrijk arriveerde.


Op de avond voor haar aankomst in Londen stuurde Sienna een bericht naar George om af te spreken bij haar AirBnB.


De volgende dag was Sienna erg zenuwachtig terwijl ze wachtte op George, terwijl ze probeerde te herstellen van haar jetlag.


Haar zenuwen verdwenen zodra George aankwam en ze de deur voor hem opendeed.


Tijdens hun bezoek aan de Tate Modern brachten Sienna en George tijd door met elkaar beter te leren kennen terwijl ze samen aten.

Sienna George besloot al snel om samen met haar zes weken door Europa te reizen, nadat ze meteen een klik voelden.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze te praten over de toekomst van hun relatie als Sienna terug zou gaan naar Australië.

George aarzelde over het verhuizen naar Australië omdat hij zijn acteercarrière helemaal opnieuw zou moeten opstarten.

Na uitgebreide gesprekken besloot Sienna haar leven een nieuwe wending te geven en naar Londen te verhuizen.

Nadat ze teruggekeerd was naar Australië, heeft ze onmiddellijk een visum aangevraagd voor het Verenigd Koninkrijk en haar ouders verteld dat ze van plan was om permanent naar Londen te verhuizen.

Nadat de eerste schok was verwerkt en nadat ze George via Skype hadden ontmoet, bevestigt Sienna dat haar ouders hun relatie hebben goedgekeurd.

Kort nadat ze waren verhuisd, zijn Sienna en George op reis gegaan naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. Slechts enkele maanden later bleek Sienna zwanger te zijn van hun eerste kind.

Ondanks de uitdagingen, waaronder negatieve reacties die beweren dat Sienna een relatie heeft voor de roem, geeft Sienna toe dat George hier beter mee kan omgaan vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Sienna heeft geleerd de negatieve opmerkingen te negeren en zich te richten op de steunbetuigingen die ze ontvangt na verloop van tijd.

“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”

Ze zei: “Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”

1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven